Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr care a mers la o întâlnire cu o minoră de 11 ani a ajuns batjocorit pe TikTok: "Toți au dat cu câte un pumn"

Răpire, tortură şi umilire publică, transmisă în direct pe TikTok. Este calvarul prin care a trecut un tânăr din Vâlcea care a sperat la o întâlnire romantică cu o fată din Teleorman, pe care a cunoscut-o pe internet. Familia tinerei acuză că bărbatul ar fi vrut de fapt să o răpească. Aşa că şi-au făcut dreptate după propriile reguli. Vă avertizez că urmează imagini care v-ar putea afecta emoţional.  

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.08.2022, 19:24

Vezi și

Zeci de persoane, femei, bărbaţi, chiar şi copii asistă la umilirea publică. În hărmălaie, loviturile repetate stârnesc amuzament. Victima este un băiat de 19 ani. Tortura ţine minute în şir. Abia după un apel la 112, poliţiştii au intervenit şi l-au scos pe băiat din mâinile oamenilor care au ales "legea pumnului".

Umilit pe internet

Bunica fetei şi unchiul-reporter: Toţi au dat cu câte un pumn, cu câte o palmă, cu ce au putut ei.

- Am văzut că aţi dat şi cu apă, ce i-aţi făcut, cu sare?

Pe acelaşi subiect

- Da, cu apă aruncată pe el, ca să se răcorească.

Doar că apa ar fi fost clocotită. Tânărul venise în Teleorman de la peste 150 de kilometri distanţă - din Drăgășani, judeţul Vâlcea. Ar fi vrut să se întâlnească cu o fată cunoscută pe Facebook. Chiar ea i-ar fi zis exact locul în care se pot vedea.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Odată ajuns în Brânceni, băiatul a fost urcat cu forţa într-o dubă şi dus la casa din localitate. Mai departe, totul a fost transmis în timp real pe internet.

Familia fetei are o cu totul altă variantă. Acuză că băiatul ar fi vrut de fapt să ia cu forţa fete din comunitate. Printre tinerele vizate ar fi fost şi o copilă de doar 11 ani, victima unei răpiri recente.

Unchiul fetei-reporter: A ţinut fata o săptămâna la el.

- Băiatul ăsta a venit să se vadă cu fata aici?

- Nu. A venit să fure alte fete.

Bunica-reporter: L-au cunoscut de pe Facebook. Ăsta e băiatul care a răpit fetele de la noi.

- De unde l-aţi luat?

- De pe teren, juca fotbal. 

Reporter-Sorin Gherghe, primar Brânceni:  Au mai avut astfel de antecedente, s-a mai întâmplat?

- Da, din câte ştiu. Au mai fost cazuri, chiar acum două săptămâni a fost un caz de dispariţie a unei fete de 11 ani.

Poliţia însă nu a înregistrat nicio sesizare pentru răpirile repetate. În cazul torturii transmise pe internet, a fost întocmit un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, loviri şi alte violenţe. Până acum, poliţiştii au identificat patru dintre agresori, cu vârste între 22 şi 61 de ani.

Iulian Orbeşteanu, IPJ Teleorman: Până în momentul de faţă, tânărul nu a depus plângere la nicio unitate de poliţie.

Din cauza numărului mare de incidente din comunitate, autorităţile locale au instalat de curând un sistem de supravaghere video cu 67 de camere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr care a mers la o întâlnire cu o minoră de 11 ani a ajuns batjocorit pe TikTok: "Toți au dat cu câte un pumn"