Antena Meniu Search
x

Tânăra drogată care şi-a ucis mama, smulgându-i inima din piept, a scăpat de închisoare în Moldova. Femeia abia se întorsese din Germania când a fost omorâtă

Abia se întorsese din Germania, unde plecase ca să îi ofere fiicei sale o viaţă mai bună. Însă nimeni nu bănuia ce avea să urmeze. Femeia de 40 de ani a fost ucisă cu bestialitate chiar de tânara de 21 de ani, la doar opt zile de când revenise în Moldova.

de Monica Palade

la 06.12.2021, 21:57

Într-o clipă de nebunie, fata, care absolvise Colegiul de Medicină din Cahul, Republica Moldova, şi-a omorât mama şi i-a smuls inima din piept, după care i-a aruncat-o prin casă.

Crima oribilă a avut loc în noaptea de 11 decembrie spre 12 decembrie 2020, în jurul orei 23:00, în orașul Comrat. Iar despre criminală s-a bănuit că a fost drogată. După fapta sa înfiorătoare, tânăra s-a refugiat la un prieten, unde a fost găsită de poliţişti şi reţinută pentru 72 de ore.

Şi-a ucis cu sânge rece mama

Presa vremii, scria atunci că incidentul a pornit după ce mama a anunțat-o că o va interna într-un spital pentru a-şi trata dependenţa de droguri.

Acum, potrivit publika.md, judecătorii au decis ca tânăra să nu fie trasă la răspundere penală şi să fie supusă tratamentului obligatoriu într-un spital de psihiatrie, sub supravegherea medicilor.

Potrivit procurorului de caz, comisia specială care a exmainat-o a constatat că făptașa nu avea discernământ atunci când şi-a ucis cu sânge rece propria mamă. Femeia își va petrece următorii ani în spitalul de psihiatrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Tânăra drogată care şi-a ucis mama, smulgându-i inima din piept, a scăpat de închisoare în Moldova. Femeia abia se întorsese din Germania când a fost omorâtă