Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Tatăl Elenei, fetiţa de aproape 5 ani, ucisă de mamă şi îngropată pe un câmp din Catania: "E un monstru, ura copilul, a premeditat tot!"

Tatăl micuţei Elena del Pozzo, fetiţa de aproape 5 ani ucisă de mama ei, a vorbit pentru prima dată de la vestea tragică, condamnând-o pe fosta lui parteneră pentru crima odioasă.

de Larisa Andreescu

la 17.06.2022 , 12:37

Femeia anunţase iniţial că micuţa fusese răpită de trei bărbați înarmați, la scurt timp după ce o luase de la grădiniță, însă la nici 24 de ore distanţă, anchetatorii aveau să facă o descoperire teribilă.

Tatăl Elenei susţine că mama acesteia a premeditat crima 

Martina Patti, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit în fața carabinierilor și avocatului că ea şi-a omorât propria fetiţă, apoi a pus în scenă o răpire pentru a-şi acoperi urmele. A îngropat-o pe un câmp şi a spus poliţiei că i-a fost smulsă de trei bărbaţi înarmaţi, după ce o luase de la grădiniţă. La scurt timp a fost arestată pentru omor şi ascunderea unui cadavru, relatează corriere.it. A recunoscut că şi-a înjunghiat copila de mai multe ori cu un cuţit de bucătărie, a băgat cadavrul în mai mulţi saci negri şi i-a îngropat pe un câmp din Mascalucia, o comună din provincia Catania, nu departe de locuința familiei.

Articolul continuă după reclamă

După câteva zile bune de la moartea micuţei Elena, tatăl acesteia a rupt tăcerea, vorbind pentru prima dată despre fosta lui soţie, dar şi despre pierderea enormă pe care a suferit-o. Sleit de puteri, înconjurat de durere şi disperare, Alessandro s-a închis în casă şi a refuzat să vorbească cu cei apropiaţi. Doar seara ieşea din casă pentru a merge la morga spitalului Cannizzaro din Catania unde se află cadavrul Elenei, fiica lui de 5 ani care a fost ucisă de mamă și îngropată pe un câmp din Catania. În fiecare seară aducea flori sau aprindea lumânări, apoi pleca înapoi acasă, unde se refugia în singurătate pentru a-şi plânge în continuare copila Până ieri după-amiază.

Pe acelaşi subiect

Fetiţa de aproape 5 ani, omorâtă şi îngropată de mamă pe un câmp

După ce l-a auzit la televizor pe avocatul Martinei Patti vorbind despre ipoteza potrivit căreia aceasta ar fi supusă unui control psihiatric, bărbatul a decis să vorbească deschis cu jurnaliştii pentru a-şi spune propria opinie în legătură cu gestul şocant al fostei sale partenere.

„Martina nu e nebună, asta a fost o crimă crudă și premeditată”. Alessandro Del Pozzo nu vrea să audă despre boala psihică a fostei sale partenere. „Nu aveam de gând să dau interviuri pentru că sunt prea trist, dar cred că este corect să fac asta pentru fiica mea. Am auzit de nebunie și gelozie morbidă, dar nu am auzit de răutate și sadism. Asta a fost o crimă premeditată studiată în fiecare detaliu. Momentele de nebunie sunt urmate de momente de luciditate și în schimb nici nu a regretat că a ucis copilul! A băgat-o pe Elena în saci de gunoi, a îngropat-o, a curățat și a ascuns urmele, a inventat o răpire creând un alibi și a lovit-o mașina pentru a pune în scenă un asalt: 24 de ore de minciuni!!!O crimă în care se creează un alibi și cadavrul este ascuns nu poate fi un semn de nebunie!”.

Femeia a fi încercat să se răzbune pe fostul iubit prin uciderea copilei

În ciuda traumei suferite, Alessandro vorbeşte în continuare despre fiica lui la prezent. Nu poate accepta încă ideea că fetiţa lui nu mai e: „Îmi iubesc fiica mai mult decât orice altceva pe lume, este la fel ca mine în toate și pentru toate. Ea a ucis-o! Mi-a luat-o... nu pentru că nu ar fi vrut să se apropie de partenera mea, ci pentru că a vrut să mă întoarcă împotriva ei... vorbea urât despre mine în fiecare zi și Elena a venit să-mi spună despre asta. . Nu ar fi putut să o facă, pentru că eu și Elena suntem apropiaţi și ea o ura pentru asta. A încercat să vorbească de rău pe mine până în ziua în care și-a dat seama că nu poate și a studiat cum să o omoare. Distrugându-i viața ei nevinovată...”.

Martina „a luat-o pe Elena de la grădiniță cu o oră mai devreme pentru că era deja pregătită psihic. Aceasta este o dovadă clară a unei minți sănătoase, capabilă să se organizeze", a subliniat tatăl, fiind convins că fosta lui soţie trebuie să plătească cu ani grei de închisoare pentru crima morbidă pe car a înfăptuit-o.

Elena avea toată viața înainte. Sunt distrus, simt un gol în interior. Întotdeauna i-am promis fiicei mele că o voi ține în siguranță, că îmi voi da viața pentru ea. Nu aş fi crezut că trebuie să o protejez de propria ei mamă. Cât despre ea... Martina este un monstru, nu merita o fiică ca Elena, specială și unică în toate”, a adăugat tatăl.

În această dimineață este programată o autopsie fetei. Tot astăzi va avea loc interogatoriul mamei, care aseară a avut parte de un apel video cu avocatul său, Gabriele Celeste: "Am vorbit jumătate de oră. Este foarte obosită şi zguduită de starea de detenţie. Când vorbeşte despre fiica ei este copleșită de emoție și plânge. A confirmat că doreşte să colaboreze cu anchetatorii”.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Tatăl Elenei, fetiţa de aproape 5 ani, ucisă de mamă şi îngropată pe un câmp din Catania: "E un monstru, ura copilul, a premeditat tot!"