Antena Meniu Search
x

"Te rog, nu ne ucide, tati". Un bărbat din UK, închis, după ce şi-a ameninţat copiii că le va tăia gâtul. A sunat singur la poliţie: "Dacă veniţi, veţi găsi patru cadavre"

Un bărbat din UK a primit trei ani de închisoare, după ce şi-a ameninţat soţia şi cei trei copii cu moartea. Într-un acces de furie, a sunat la poliţie, spunându-le că dacă vor veni la adresa lui, vor găsi patru cadavre, în timp ce fetiţa lui îl implora "Te rog, nu ne ucide, tati".

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 11:42

"Te rog, nu ne ucide, tati". Un bărbat din UK, închis, după ce şi-a ameninţat copiii că le va tăia gâtul.
"Te rog, nu ne ucide, tati". Un bărbat din UK, închis, după ce şi-a ameninţat copiii că le va tăia gâtul. - Profimedia

Un bărbat, pe nume Lee Wright, din Marea Britanie a fost închis după ce i-a ținut ostatici pe soția sa, Jodie și cei trei copii, în casa lor din Salford, relatează Mirror. Scandalul a început după ce Wright a venit beat acasă, pus pe ceartă.

"Dacă veniţi aici, veţi găsi patru cadavre înăuntru"

Orbit de furie, Wright - care era înarmat cu un cuțit de bucătărie - i-a strigat lui Jodie: ''Vrei să te înjunghi?''. Apoi a sunat el însuși poliția și a avertizat: "Dacă veniţi aici, veţi găsi patru cadavre înăuntru".

Cei trei copii ai săi, îngroziţi de ce li s-ar putea întâmpla, l-ar fi implorat spunându-i "Te rog, nu ne ucide, tati", în timp ce Wright arunca obiecte prin casă şi smulgea televiorul din perete.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul şi-a ameninţat copiii că le va tăia gâtul

Judecătorul a declarat: "Inculpatul le-a spus tuturor celor patru să rămână în dormitor și i-a amenințat că îi va ucide cu cuțitul de bucătărie dacă nu se conformează. El a spus: "O să vă omor pe toți, o să vă tai gâtul."

"Atunci inculpatul a sunat la poliție și a spus că, dacă vor veni la adresă, vor găsi patru cadavre. După aproximativ o jumătate de oră, inculpatul a părăsit dormitorul și s-a urcat în maşină, unde a aşteptat să vină poliţia. La scurt timp, a fost arestat.", a mai spus judecătorul.

Wright a primit aproape trei ani şi jumătate de închisoare

Jodie a refuzat de atunci să aibă vreun contact cu soțul ei. Într-o declarație, ea a spus: "Copiii vor fi marcați pe viață din cauza comportamentului tatălui lor. Am fost nevoită să schimb încuietorile după acest scandal."

Wright a fost condamnat la 40 de luni de închisoare și a recunoscut toate cele patru acuzații de amenințare cu moartea, daune penale și agresiune comună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Te rog, nu ne ucide, tati". Un bărbat din UK, închis, după ce şi-a ameninţat copiii că le va tăia gâtul. A sunat singur la poliţie: "Dacă veniţi, veţi găsi patru cadavre"