Antena Meniu Search
x

"Te violez, apoi te ucid". Un tânăr a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru că a hărțuit o femeie zile întregi în Franța

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Franţa a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ameninţări repetate, aduse unei fete, pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 17.08.2021, 14:00

Bărbaţii a fost arestat pentru ameninţare
Bărbaţii a fost arestat pentru ameninţare - Profimedia

Un tânăr de 20 de ani, judecat în procedură de urgență, a fost condamnat luni la Pontoise (Val-d'Oise) la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că a amenințat cu moarte pe rețelele de socializareo tânără care nu a vrut să aibă o relație cu el. Bărbatul s-a prezentat singur duminică la comisariat și a fost reţinut de poliţiştii secţiei din Val-d'Oise după ce a ameninţat cu moartea şi violul o tânără pe care o cunoştea şi care îl refuzase, transmite BFMTV.

Totul a ieşit la iveală în urma unei postări pe Twitter, care a fost distribuită de peste 28.000 de oameni şi în care tânăra povesteşte despre hărţuirile dure pe care le-a suferit timp de câteva săptămâni. Potrivit capturilor de ecran care conţineau conversaţii între cei doi, insultele au început prin mesaje private, pe Instagram, la începutul lunii iunie.

Tânăra a fost ameninţată în repetate rânduri

Ulterior, bărbatul a realizat mai multe conturi false prin care o ameninţa pe tânără. "Tu, te prind, o să te violez şi o să îţi ucid familia". Bărbatul s-a filmat pe străzile din Paris în timp ce o căuta pe tânără, mânuind un cuţit şi ameninţând-o pe aceasta în repetate rânduri. "Chiar dacă ajung în închisoare, te văd, îți tai gâtul, te violez, știu că nu voi sta mai mult de 20 de ani. Pot să fac ce vreau, nu ai înțeles asta”, amenința el într-un alt mesaj audio, lăudându-se că şi-a hărţuit şi alte foste partenere. 

După emoția stârnită pe rețelele de socializare și anchetele poliției, tânărul, deja cunoscut justiției pentru fapte similare, s-a prezentat singur în cele din urmă la secția de poliție. O altă anchetă rămâne deschisă cu privire la acțiunile anumitor persoane care doresc să îl dea în judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » "Te violez, apoi te ucid". Un tânăr a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru că a hărțuit o femeie zile întregi în Franța