Antena Meniu Search
x

„Te voi iubi mereu, surioară”. Fratele tinerei care a murit în luna de miere, mesaj sfâşietor după moartea ei. Marina s-a stins pe un teren de golf din Australia

O tragedie fără margini a lovit familia unei tinere proaspăt căsătorită, după ce aceasta s-a stins din viaţă în timp ce se afla în luna de miere, alături de soţul ei. Fratele tinerei a postat un mesaj emoţionant imediat după aflarea teribilei veşti.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 23.06.2022, 08:48

Zdrobit de durere, bărbatul a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, prin care aduce un ultim omagiu tinerei a cărei viaţă a fost curmată la doar câteva zile după ce a îmbrăcat rochia de mireasă.  „Te voi iubi mereu, surioară. Vei fi mereu îngerul nostru. Ne este dor de tine și suntem distruși”, a scris el, alături de o poză înrămată a surorii lui, realizată chiar ziua nunții ei.

A murit la zece zile după nuntă

Şi cumnatul ei, fratele mai mic al mierului a postat miercuri seara un mesaj de condoleanţe pentru tânăra moartă pe terenul de golf, scrie Daily Mail.

"Pentru Marina, sora pe care nu am avut-o niciodată, cu toții suntem cu adevărat zdrobiți de pierderea ta. Din momentul în care te-am cunoscut, am știut că ești cea potrivită pentru fratele meu. Firea ta bună și blândă este o dovadă a tipului de persoană care ești și este dovada că cei buni mor tineri. Fie ca sufletul tău să se odihnească în paradis pentru toată veșnicia, în timp ce veghezi asupra noastră în cerurile de sus. Te iubesc pentru totdeauna soră, Odihnește-te în pace", a scris bărbatul

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marina Hanna s-a căsătorit cu iubitul ei, Robbie Morgan, pe 11 iunie, în Sydney. Iar cei doi au plecat în luna de miere în Insula Hamilton. Doar că fericirea lor s-a sfârșit când femeia a murit pe loc, luni după-amiaza.

Tânăra, în vârstă de 29 de ani, a fost ucisă luni, când vehiculul - condus de soţul ei, Robbie Morgan - s-a răsturnat pe idilica insulă Hamilton, la doar zece zile după ce s-au căsătorit. Trecătorii i-au scos trupul din maşinuţă și au încercat să o resusciteze pe șosea timp de 35 de minute, dar nu a fost de folos - a intrat în stop cardiac și a murit pe loc.

Mașinuțele de golf alimentate cu baterii sunt principala formă de transport pe Insula Hamilton, iar ofițerul de pe ambulanță, Graeme McIntyre, a recunoscut că accidentele sunt frecvente. „Sunt un tip de vehicul complet diferit de condus”. Acesta a mai spus că dealurile și drumurile înguste de pe Insula Hamilton fac mașinuțele greu de manevrat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » „Te voi iubi mereu, surioară”. Fratele tinerei care a murit în luna de miere, mesaj sfâşietor după moartea ei. Marina s-a stins pe un teren de golf din Australia