Antena Meniu Search
x

Video Topul locaţiilor romantice pentru nunţile în străinătate. Maroc ocupă primul loc

Sunt mulţi cei care în această perioadă şi-au anulat nunta. Alţii însă şi-au făcut bagajele, şi-au luat apropiaţi şi au plecat  să-şi unească destinele în străinătate. O publicaţie britanică a realizat un top al celor mai căutate ţări pentru nunţi. 

de Greta Gavrilă

la 21.07.2021, 16:20

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Maroc ocupă primul loc în clasamentul destinaţiilor pentru nunţi. Nu este aproape dar în rest are toate premisele pentru o petrecere reuşită: vreme frumoasă, mâncare delicioasă, clădiri colorate şi peisaje impresionante. Dar pe lângă toate astea, puteţi trăi o experienţă cu totul altfel în deşert. Şi o petrecere de neuita la poalele Atlasului Înalt. 

Grecia este cea de-a doua destinaţie inclusă în top. Nunta sub forma unei petreceri pe plajă este o reuşită aproape garantată acolo. Printe atuurile locaţiei sunt: apusurile de excepţie, apă turcoaz cât vezi cu ochii iar cei care vor să aibă parte de o ceremonie ca în filme, pot organiza slujba religioasă la biserica admirată de noi toţi în pelicula Mamma Mia, din insula Skapelos. 

De pe listă nu putea lipsi nici cea mai romantică destinaţie din lume: Parisul, care ocupă locul 3. Acolo, mirii îşi pot spune da în limba iubirii şi vor consuma preparatele fine şi vin franţuzesc. 

Şi dacă Franţa se laudă cu limba iubirii, Italia se laudă cu arhitectura romantică. Roma, Florenţa sau Veneţia sunt oraşele care au inspirat generaţii de artişti secole la rând. Iar dacă nu doriţi neapărat să aveţi parte de agitaţia oraşelor, puteţi opta pentru destinaţii precum Toscana sau Sicilia. 

Pentru o petrecere pe cinste, mergem şi în Mexic. Cu tequila, tacos, tortilla şi vreme bună, distracţia este garantată. Totul pe ritmurile muzicii vestiţilor mariachi. Lista continuă cu destinaţii precum Bali, Ibiza şi Bahamas. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Topul locaţiilor romantice pentru nunţile în străinătate. Maroc ocupă primul loc