Antena Meniu Search
x

Torturată şi sechestrată de tată, pentru că a "îndrăznit" să moştenească averea bunicului. Ce a salvat-o pe tânăra de 23 de ani din Egipt

Bătută cu bestialitate şi răpită din propria casă. Este soarta cumplită a unei tinere de 23 de ani din Egipt, a cărei singură "vină" a fost moştenirea lăsată de bunicul său, cu limbă de moarte. Noura Aly Essam a fost sechestrată chiar de tatăl său avid după bani, care nu a putut trece peste faptul că fiica lui este beneficiara testamentului bătrânului trecut în nefiiţă.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 19:10

Noura a trecut prin spaima vieţii, sechestrată de propriul tată
Noura a trecut prin spaima vieţii, sechestrată de propriul tată - Twitter

Un bărbat din Egipt a recurs la un gest extrem, furios că fiica sa în vârstă de 23 de ani e moştenitoarea unei treimi din averea bunicului decedat. Orbit de supărare şi avid după bani, acesta a pus la cale un plan ticălos prin care să pună mâna pe bani şi să îşi pedepsească fata, deopotrivă. Noura Aly Essam i-a căzut victimă în propria casă, unde a fost bătută cu cruzime. Părintele tinerei a târât-o cu forţa din locuinţă şi a închis-o într-o cameră tainică, de unde femeia nu ştia dacă va mai vedea lumina zilei, relatează Mirror.

Tânăra, răpită de tată din cauza averii moştenite

Noura, de origine egipto-coreeană, fusese crescută de bunici şi primise banii pentru a-şi putea continua studiile universitare. Dar educaţia fiicei era ultima grijă a agresorului al cărui nume nu a fost făcut public. În ziua de 4 iunie, când testamentul bătrânului le-a fost adus la cunoştinţă apropiaţilor, tatăl a înnebunit de furie. Şi-a torturat copilul şi a sechestrat-o, în stare de şoc, într-unul din dormitoarele locuinţei. Procurorii au confirmat cauza incidentului, anume "o neînţelegere provocată de testamentul bunicului fetei". Aceştia susţin că ura l-a mânat pe bărbat să o agreseze pe tânăra nevinovată, confiscându-i inclusiv telefonul pentru a nu putea intra în contact cu nimeni din exterior.

Cum a fost salvată Noura din casa agresorului

Femeia a fost salvată de poliţişti în urma unui apel lansat pe reţelele de socializare, de cei îngrijoraţi de dispariţia ei. În data de 14 iunie, la două zile de la demararea investigaţiilor, oamenii legii au anunţat că Noura a fost găsită şi se află acum, în siguranţă, departe de cel care a abuzat-o. Tatăl tinerei a fost arestat. Şi Ambasada Coreei de Sud din Egipt a întâmpinat călduros întoarcerea fetei în braţele familiei: "Bine ai revenit! Ambasada se bucură de intervenţia promptă a forţelor de ordine, în urma solicitării noastre!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Torturată şi sechestrată de tată, pentru că a "îndrăznit" să moştenească averea bunicului. Ce a salvat-o pe tânăra de 23 de ani din Egipt