Antena Meniu Search
x

"Toți sunt morți". Un tânăr de 29 de ani, călău pentru 5 persoane. Şi-a omorât copiii şi soacra, în casa lor din California

O crimă oribilă a zguduit liniştea unei comunităţi din oraşul Lancaster, din California. Un bărbat a fost arestat pentru omor, după ce şi-a împuşcat cei patru copii şi soacra, duminică seara, chiar în propria lor casă. Descoperirea a fost făcută de mama copiilor.

de Redactia Observator

la 30.11.2021, 10:43

Bărbatul a fost arestat pentru celecinci crime comise
Bărbatul a fost arestat pentru celecinci crime comise - Captură Video

Primul apel la numărul de urgenţă a fost făcut în jurul orei locale 22:30. Agenţii de poliţie ai secţiei care aparţin de districtul Los Angeles au fost trimişi într-o misiune de salvare, acolo unde aveau să găsească cadavrele unei femei de 50 de ani şi ale altor patru copii, trei băieţi şi o fată, toţi mai mici de 12 ani, unul dintre ei fiind un bebeluş, scrie Los Angeles Times.

Anchetatorii nu au făcut, încă, publice numele victimelor. Vecinii au povestit însă că la un momentdat au auzit ţipătul de disprare al mamei celor patru copii care a făcut descoperirea macabră în momentul în care s-a întors acasă. "Femeia spunea încontinuu copiii mei au plecat. Toți sunt morți. Bebelușii mei au plecat. Şi tot repeta acest lucru”

Şi-a omorât cei 4 copii, apoi soacra

Un bărbat, despre care se crede că este tatăl copiilor și ginerele femeii decedate, a fost reținut la secția din Lancaster și audiat de detectivi. Ulterior, el a fost arestat sub acuzația de omor. El a fost identificat drept Germarcus David, în vârstă de 29 de ani. Potrivit prietenilor femeii ucise, ea a lucrat la închisoarea de stat din California din Lancaster ca ofițer de corecție.

Pe acelaşi subiect

Toți cei cinci au fost declarați morți la fața locului de către paramedici. Actele proprietății arată că locuinţa aparține suspectului și Tyannei Brown. David este un agent de securitate autorizat care deține trei permise de arme de foc din 2012, potrivit Biroului de Securitate și Servicii de Investigații din California.

Cel mai recent permis al său, eliberat în august 2018, a fost catalogat drept „anulat” după ce a expirat în august 2020, au spus oficialii. Nu este clar ce l-a îndemnat pe bărbat să recurgă la acest gest, însă va rămâne în continuare în arest, având de plătit o cauţiune de 2 milioane de dolari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » "Toți sunt morți". Un tânăr de 29 de ani, călău pentru 5 persoane. Şi-a omorât copiii şi soacra, în casa lor din California