Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Totul s-a întâmplat foarte repede". Angelina, renumit medic estetician din Liov, găsită moartă în baie. Tânăra s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Angelina Serdyuk, o tânără de 32 de ani, renumit medic estetician din Liov, a fost găsită moartă în baie. Soțul a fost cel care a făcut descoperirea macabră, după ce femeia nu venit la cabinet, iar colegii îngrijorați au sunat-o, dar nu a răspuns. Presa ucraineană scrie că decesul ar fi fost cauzat de intoxicația cu monoxid de carbon, însă nu există o confirmare oficială a acestei versiuni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.02.2023, 09:41

Potrivit zaxid.net, tragedia a avut loc în dimineața zilei de vineri, 24 februarie. Angelina Serdyuk urma să meargă la serviciu și a decis să facă baie înainte. Când nu s-a prezentat la cabinet, colegii au început să se îngrijoreze și au sunat-o pe tânără, care nu a răspuns. 

În după-amiaza aceleiași zile, soțul Angelinei avea să o găsească fără suflare pe femeie în baia locuinței. Din păcate, echipa medicală venită la fața locului nu a putut decât să constate decesul. 

Angelina era un medic estetician de succes în Liov. Astăzi, va fi condusă pe ultimul drum

Deși cauza oficială a morții femeii nu este cunoscută, unele publicații din Liov susțin că s-ar fi otrăvit cu monoxid de carbon. Un prieten al fetei a declarat pentru WZ că Angelina locuia într-o casă veche. "În mod preliminar, s-a stabilit că a fost un accident, otrăvire cu monoxid de carbon. Angelina a băut cafea dimineața și s-a dus la baie... Totul s-a întâmplat foarte repede".

Angelina Serdyuk avea 32 de ani, a studiat Dermatologie și Venereologie la Universitatea Națională de Medicină din Liov și era un medic estetician / dermatolog binecunoscut și de succes în oraș. Fakty scrie că tânăra va fi înmormântată luni, 27 februarie, la cimitirul din Briuhovîci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Totul s-a întâmplat foarte repede". Angelina, renumit medic estetician din Liov, găsită moartă în baie. Tânăra s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon