Antena Meniu Search
x

Tragedie în casa unei familii "perfecte". Strigătele de ajutor ale băiatului de 6 ani, auzite din stradă de o poliţistă din Franţa

Un caz tulburător a ajuns în atenţia autorităţilor franceze, după ce o poliţistă aflată în timpul liber a fost alertată de străgătele unui copil de 6 ani. Băiatul cerea ajutor, de la fereastra apartamentului, aşa că agenta a prins cheile casei, aruncate pe geam, şi a urcat la etaj. Acolo, tatăl copilului zăcea mort, iar mama acestuia, o avocată care posta imagini vesele pe Facebook, era inconştientă pe pat. În jurul lor erau împrăştiate droguri şi mai multe sticle de alcool.

de Redactia Observator

la 02.01.2023, 16:12

Strigătele de ajutor ale copilului, auzite din stradă de o poliţistă
Strigătele de ajutor ale copilului, auzite din stradă de o poliţistă - Profimedia (scop ilustrativ)

Descoperire dramatică în Levallois-Perret, Hauts-de-Seine. Sâmbătă, în jurul orei locale 16:00, o poliţistă aflată în timpul liber a salvat un copil în vârstă de 6 ani. Micuţul striga după ajutor de la fereastra locuinţei sale, de pe strada Gabriel-Péri. Alertată de ţipetele acestuia, franţuzoaica nu a mai stat pe gânduri. Copilaşul i-a aruncat pe geam cheile apartamentului, iar poliţista a urcat degrabă la etajul 1 al imobilului. 

Descoperire tulburătoare: tatăl mort, mama inconştientă

Nimic nu o pregătise însă pentru ce avea să descopere în casă. Potrivit Le Parisien, copilaşul era închis în apartament, lângă trupurile aparent neînsufleţite ale părinţilor săi. Cadavrul tatălui, un bărbat în vârstă de 62 de ani, zăcea pe canapea, doar în lenjerie intimă. Primele informaţii arată că acesta murise de câteva ore bune. Mama era întinsă pe pat, inconştientă, dar încă vie. Femeia de 45 de ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul Georges-Pompidou din Paris, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele ei de supravieţuire. În prezent, aceasta este în comă.

Lângă părinţii copilului, poliţiştii au descoperit droguri şi mai multe sticle de alcool. Pe perioada desfăşurării anchetei, micuţul îngrijit temporar de poliţista care l-a salvat şi o vecină, va sta la naşa sa. Băieţelul le-a povestit poliţiştilor că şi-a văzut tatăl aşezat pe canapea încă de noaptea trecută, în vreme ce mama lui s-a dus să se odihnească în pat. Niciunul dintre ei nu s-a mai trezit. 

Nimic nu prevestea tragedia

Anterior incidentului, nu existau informaţii cu privire la probleme în familia respectivă. Pe Facebook, mama copilului, avocată într-o instituţie publică, posta fotografii în care zâmbea larg alături de fiul său. Procurorii din Nanterre au demarat o anchetă pentru a stabili cauza morţii bărbatului. O autopsie, programată săptămâna acesta, le va oferi mai multe informaţii în acest caz suspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Mapamond » Tragedie în casa unei familii "perfecte". Strigătele de ajutor ale băiatului de 6 ani, auzite din stradă de o poliţistă din Franţa