Antena Meniu Search
x

Tragedie la ceas aniversar. Un copil de 12 ani a murit de ziua lui, în timp ce se afla cu familia în vacanţă. Băiatul din Anglia s-a lovit cu capul de stânci

Un băiat de 12 ani din Marea Britanie a sfârşti tragic în vacanţa în care plecase alături de familia lui, chiar în ziua în care sărbătorea împlinirea a 12 ani. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 18.08.2022, 15:30

Un copil de 12 ani a murit de ziua lui, în timp ce se afla cu familia în vacanţă
Un copil de 12 ani a murit de ziua lui, în timp ce se afla cu familia în vacanţă - Facebook KentLive

Mati Urb a mers în vizită în oraşul Kent cu părinții și cei doi frați ai săi în timpul vacanței școlare, iar prima lor zi acolo a coincis cu ziua lui de naștere, pe 4 aprilie 2022, scrie The Mirror.

Cetățeni de origine estoniană, cu toţii s-au mutat la Londra în 2021 și au închiriat o furgonetă pentru a face o excursie pe coasta de sud a Angliei.

Din nefericire, în timpul uneia dintre drumeţii, pe stâncile aflate în regiunea East Langdon din Dover, părinții lui Mati l-au pierdut din vedere, iar băiatul a dispărut. Alertaţi, părinţii lui au început să-l caute.

Un turist care se afla în apropiere a sunat la Paza de Coastă în jurul orei locale 18.15 pentru a anunţa dispariţia copilului. La intervenţie au fost trimise și o barcă de salvare dar şi agenţi ai Poliției Kent.

Pe acelaşi subiect

Tragedie la ceas aniversar

În jurul orei 19.15, elicopterul Pazei de Coastă i-a văzut cadavrul la baza stâncilor, într-o zonă descrisă ca fiind inaccesibilă pentru turişti.

Paramedicii au oferit îngrijiri medicale, dar Mati a fost declarat mort la fața locului imediat după ora 20.00.

O examinare post-mortem a concluzionat că Mati a murit din cauza rănilor la cap, iar un raport al poliției spunea că nu a existat nicio implicare a unei alte persoane care să îi fi pus viaţa băiatului în pericol.

La o anchetă în Maidstone, medicul legist Katrina Hepburn a decis că moartea tânărului a fost un accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Tragedie la ceas aniversar. Un copil de 12 ani a murit de ziua lui, în timp ce se afla cu familia în vacanţă. Băiatul din Anglia s-a lovit cu capul de stânci