Antena Meniu Search
x

Foto "Trebuie să fiu închis". Un român din UK şi-a înjunghiat soţia de 171 de ori, după care s-a spălat, s-a uitat la televizor şi s-a denunţat la poliţie

Românul, în vârstă de 29 de ani, şi-a ucis soţia după ce a înjunghiat-o de 171 de ori în apartamentul lor din UK. După crimă, bărbatul s-a uitat la televizor apoi a sunat la poliţie şi s-a denunţat. Acesta îşi va primi sentinţa joi.

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 19:18

Un român şi-a înjunghiat soţia de 171 de ori, după care s-a spălat, s-a uitat la televizor şi s-a denunţat la poliţie
Un român şi-a înjunghiat soţia de 171 de ori, după care s-a spălat, s-a uitat la televizor şi s-a denunţat la poliţie - Thames Police Valley

Katie Hurmuz-Irimia, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită ucisă la adresa din Wallingford, Oxfordshire, la primele ore ale zilei pe 30 august 2022. Ea a raportat atacuri anterioare ale soțului ei, dar acesta nu a fost pedepsit. Mihai Hurmuz-Irimia, 29 de ani, urmează să fie condamnat joi, relatează BBC.

Iar în apelul către poliţie, cu puțin timp înainte de ora 02:00 pe 30 august anul trecut, Mihai a mărturisit că a folosit două cuțite pentru a o înjunghia pe Katie "peste tot". El le-a spus operatorilor: "Trebuie să fiu închis. Sunt nebun".

Poliția a găsit sânge în dormitorul și holul casei din Blue Mountains, precum și pe telecomanda televizorului și pe câinele de companie al cuplului. Două cuțite pătate de sânge au fost găsite în dormitor și bucătărie. Acesta a înjunghiat-o pe femeie în gât şi piept.

După crimă, a făcut un duş şi s-a uitat la televizor liniştit

Pe acelaşi subiect

"După ce a ucis-o pe Katie, credem că a făcut un duș și s-a uitat la televizor înainte de a suna calm la poliție pentru a raporta ce a făcut. Apelul către poliție era doar despre el, o încercare egoistă de a câștiga simpatie", a declarat poliţia.

Cuplul ar fi avut o ceartă aprinsă cu câteva zile înainte de tragedie. Katie i-a spus soțului ei că căsătoria lor s-a încheiat, deși se împăcasera ulterior.

Bărbatul o agresa des pe soţia sa

În august 2020, Katie a spus poliției că a fost lovită de soțul ei după ce l-a confruntat cu privire la infidelitatea lui. Ulterior, Mihai a amenințat că va arunca cu benzină pe casa mamei femeii și că va incendia mașina fratelui ei.

A fost arestat, dar soția sa nu a depus plângere. Mai târziu în aceeași lună, ea a spus poliției că soțul ei a încercat să o atace cu un cuțit și o bâtă de baseball. Din nou a fost arestat, dar nu s-au luat măsuri suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Trebuie să fiu închis". Un român din UK şi-a înjunghiat soţia de 171 de ori, după care s-a spălat, s-a uitat la televizor şi s-a denunţat la poliţie