Antena Meniu Search
x

"Am încercat să îi oprim. Frica i-a copleşit". O familie din SUA care plecase să trăiască izolată în pădure, găsită moartă. Trupurile, parţial mumificate

Morţi suspecte în Colorado: Două surori şi fiul uneia dintre ele, care au decis să scape de civilizaţie şi să se izoleze în pădure vara trecută, găsiţi morţi. Rămăşiţele lor, parţial mumificate, au fost descoperite într-o zonă de camping izolată. 

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 12:03

- Shutterstock

Autoritățile au identificat cadavrele ca fiind cele ale surorilor Christine Vance, în vârstă de 41 de ani, și Rebecca Vance, în vârstă de 42 de ani, precum și ale fiului de 14 ani al Rebeccăi. Rămășițele au fost recuperate din zona unui cort, în apropierea unui camping din Pădurea Națională Gunnison, la aproximativ 14,5 km de orașul Ohio, Colorado, potrivit Mediafax.

O soră vitregă a femeilor, Trevala Jara, a declarat presei că familia a plecat vara trecută în acea zonă izolată, căutând să scape de lume. Surorile nu aveau experiență de supraviețuire și doar se documentaseră online și vizionaseră videoclipuri pe YouTube pe această temă.

"Am încercat să îi oprim", a declarat Jara pentru Gazette. "Dar nu au vrut să ne asculte. Erau hotărâți".

Cadavrele, găsite din întâmplare de un turist plecat în dumeţie

Un excursionist a dat peste rămășițe lor la începutul acestei luni, observând un cadavru în fața cortului familiei. Alte două trupuri au fost găsite înăuntru, iar poliția a început să investigheze locul. Autoritățile au găsit cutii goale de mâncare, cărți și o zonă de toaletă, sugerând că grupul a supraviețuit din conserve.

Trupurile lor prezentau semne de subnutriție. Cauza morții nu a fost stabilită clar, dar anchetatorii cred că au murit din cauza foametei, a temperaturilor scăzute sau a otrăvirii cu monoxid de carbon când făceau focul pentru a se încălzi.

Cei trei ar fi murit în timpul iernii

"Aveau cu ei o mulțime de cărţi despre supraviețuirea în aer liber și despre căutarea hranei și alte lucruri de acest gen. Dar părea că s-au aprovizionat de la un magazin alimentar", spun anchetatorii.

Jara a declarat că surorile ei erau îngrijorate de starea lumii, iar îngrijorările Rebeccăi au fost amplificate de pandemie. "Frica a copleșit-o, mai mult ca sigur", a spus Jara despre sora ei într-un interviu acordat pentru Washington Post.

Christine Vance s-a alăturat în cele din urmă surorii și nepotului ei pentru ca cei doi să nu fie singuri, a declarat Jara. Surorile ei nu erau "nebune" și au simțit că ceea ce făceau era corect, a spus ea, dar nu erau pregătite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Am încercat să îi oprim. Frica i-a copleşit". O familie din SUA care plecase să trăiască izolată în pădure, găsită moartă. Trupurile, parţial mumificate