Antena Meniu Search
x

"Trebuie să merg la cimitir ca să îmi văd copiii". Doi fraţi de 3 şi 4 ani, spulberaţi de un şofer inconştient pe o stradă din Anglia. Tatăl copiilor, mărturii sfâşietoare

Un tată din Marea Britanie a căror copii au fost ucişi de un şofer care circula beat a făcut o serie de mărurii cutremurătoare la câteva luni de la tragedia care a lovit familia ca un fulger. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 24.05.2022, 22:24

Îndurerat, bărbatul a povestit că viaţa i-a fost sfâşiată când fiul şi fiica lui au fost ucişi de un şofer beat. Joseph Wheaton, în vârstă de 24 de ani, a spus că viața lui nu a mai fost la fel de când Jayden-Lee Lucas, în vârstă de trei ani, și Gracie-Ann Wheaton, în vârstă de patru ani, au fost uciși de șoferul beat care consumase şi cocaină, scrie The Sun.

Copiii se întorceau de la o petrecere, când Newman, care a fost închis pentru următorii nouă ani i-a izbit în plin cu autoturismul pe care îl conducea.

Șoferul camionetei, în vârstă de 41 de ani, avea depăşită valoarea pentru limita de alcool din sânge şi a ieşit pozitiv şi la testarea în vederea consumului de substanţe interzise. Familia celor mici militează acum pentru ca legea să fie schimbată, considerând că pedeapsa pe care acesta a primit-o este mult prea blândă.

"Acesta a fost cel mai rău lucru din viaţa mea. De la telefonul pe care l-am primit după accident şi până la intrarea mea în salonul spitalului, totul a fost urât. I-am văzut pe amândoi în salon cu toate aparatele pe ei şi mi s-a frânt inima. Este o imagine pe care nu o pot uita niciodată. M-a durut să ştiu că fata mea nu va putea trece cu bine peste acea noapte", a mărturisit tatăl copiilor.

Pe acelaşi subiect

Spulberaţi de un şofer inconştient

Micuța Jayden-Lee a fost transportată de urgență la spital, dar a murit, din păcate, la aproape o săptămână după teribilul accident petrecut pe 5 februarie.

"M-am rugat continuu. Aveam speranţa că îşi  va reveni. Medicii îmi spuneau căare reflexe şi eu mereu spuneam „hai, băiete”. După ce a fost deconectat, a respirat aproximativ 10 minute şi asta a fost. Ne-a frânt inimile în acel moment. Ne-a distrus", a adăugat tatăl îndurerat.

Newman, care va ispăși jumătate din pedeapsa de nouă ani în arest, a pledat vinovat și pentru că a rănit-o grav pe mama Rhiannon și că a depășit de două ori limita de conducere în stare de ebrietate.

"Este ridicol că i-au putut da doar nouă ani de închisoare şi oricum pedeapsa o va ispăşi pe jumătate. În instanţă el a spus că vrea să îşi vadă copiii şi eu mă gândeam că e lipsit de respect, şi eu aş vrea, dar nu îi pot vedea. De ziua lor sau de Crăciun trebuie să merg în cimitir ca să îmi văd copiii. M-a omorât ştiind că nu îi voi mai putea vedea vreodată.  E atât de greu. Uneori stau și mă uit la fotografiile lor și mă gândesc la ce s-a întâmplat", spune bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Trebuie să merg la cimitir ca să îmi văd copiii". Doi fraţi de 3 şi 4 ani, spulberaţi de un şofer inconştient pe o stradă din Anglia. Tatăl copiilor, mărturii sfâşietoare