Meniu
Search
x

Galerie foto O șoferiță a spulberat cu un Audi ușile unei biserici din Ucraina și s-a oprit la câțiva metri de altar

Scene de groază filmate într-un oraş din Ucraina, acolo unde o șoferiță a intrat cu maşina într-o biserică, spulberând uşile masive din metal şi oprindu-se la câţiva metri de altar. S-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Ternopil.

De Veronica Micu la 24.04.2022, 14:07

În jurul orei 00.40, sub privirile îngrozite ale preotului care se afla în Catedrala Neprihănitei Zămisliri a Preasfintei Fecioare Maria, femeia şi-a condus bolidul Audi direct în biserică. Mașina a pus la pâmânt ușile metalice de la intrare, a izbit băncile enoriaşilor, oprindu-se lângă altar. 

Speriat, părintele a sunat la poliție. Agenții ajunși la fața locului au constatat dezastrul și au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

La locul accidentului au ajuns și pompierii, care au scos mașina din biserică, șoferița fiind transportată cu o ambulanță la spital, potrivit unui comunicat al poliției din Ternopil.

Pe acelaşi subiect

A intrat cu Jeep-ul în biserică, spulberând uşile din lemn, ca să scăpe de Diavol

Un bărbat din Spania a recurs la un gest asemănător, în urmă cu doi ani. Convins că este posedat de Diavol, bărbatul a distrus cu un SUV ușile bisericii și a "parcat" chiar în dreptul altarului. Nu înainte de a distruge rândurile de bănci din lăcașul de cult.

O femeie, crezând că este vorba despre un accident, s-a dus la şofer şi l-a întrebat cum se simte. Bărbatul, însă, a început să strige obcenităţi şi că vrea izbăvirea sufletului. Când au ajuns ofiţerii, șoferul le-a spus că este posedat de diavol și că biserica era singurul loc unde își putea găsi liniştea. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O șoferiță a spulberat cu un Audi ușile unei biserici din Ucraina și s-a oprit la câțiva metri de altar