Antena Meniu Search
x

Un tată a murit încercând să recupereze jucăria preferată a copilului. A fost spulberat de un SUV după ce a sărit peste parapeţi, pe o autostradă din SUA

Un tată din Tennessee a murit tragic în urma unui accident cumplit pe autostradă. Bărbatul a fost spulberat de o maşină după ce a sărit peste un parapete de delimitare a benzii pentru a recupera „jucăria preferată” a copilului său, care fusese aruncată pe geamul maşinii.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.05.2022, 16:08

Autostradă
Un tată a murit spulberat de o maşină, pe autostradă, după ce a încercat să recupereze jucăria preferată a copilului, care fusese aruncată pe geam - Shutterstock

Potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliție din Nashville, Joshua Thomas Taylor, în vârstă de 32 de ani, călătorea cu familia pe autostrada I-65 sud, lângă centrul orașului Nashville, seara devreme, când „copilul său a aruncat pe fereastră jucăria preferată”. Tatăl s-a întors în jurul orei 21.00 pentru a căuta obiectul, mergând de-a lungul autostradei, relatează poliţia.

Şoferii Departamentului de Transport în caz de Urgenţă din Tennessee l-au găsit pe Taylor și au încercat să vorbească cu el. Totuşi, bărbatul a decis să sară peste delimitatoarele de benzi către partea de nord, se arată în comunicat, potrivit Today„Șoferii au întors imediat maşina pentru a ajunge pe partea opusă a autostradei când au auzit coliziunea”.

Tatăl a fost declarat mort la faţa locului

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că Taylor a fost spulberat de un GMC Yukon și a fost declarat mort la fața locului. „Șoferul autoturismului Yukon a rămas la fața locului și a colaboat cu agenţii, nu a prezentat niciun indiciu de deficiență”, se arată în comunicat. „Viteza nu pare să fi fost un factor”.

Pe acelaşi subiect

În urma evenimentului tragic, Departamentul de poliție din Nashville a reamintit oamenilor că este ilegal și periculos să traversezi parapetele mediane de-a lungul autostradei.

Taylor era tatăl a doi copii, Brenna, în vârstă de 13 ani şi Noble, în vârstă de 2 ani. Soţia sa, Esther, aşteaptă, de asemenea, un băieţel la sfârşitul acestui an.

„Joshua a fost un soț, un tată, un fiu și un prieten iubitor și dedicat care și-a trăit viața cu pasiune și scop”, transmite familia prin intermediul unui anunţ pe GoFundMe. „Oricine l-a cunoscut nu a putut să nu fie afectat de dragostea lui pătimaşă pentru Iisus și de angajamentul din toată inima față de misiunea sa. Ne va fi profund dor de el.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un tată a murit încercând să recupereze jucăria preferată a copilului. A fost spulberat de un SUV după ce a sărit peste parapeţi, pe o autostradă din SUA