Antena Meniu Search
x

Foto Trei copilaşi rămaşi orfani şi-au văzut mama cum cade secerată. Femeia suferise un şoc anafilactic din cauza arahidelor, în casa din UK

O mamă singură a murit, după ce a suferit un şoc anafilactic din cauza arahidelor, lăsându-i cei trei copii orfani.

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 16:18

Trei copilaşi rămaşi orfani şi-au condus mama pe ultimul drum
Trei copilaşi rămaşi orfani şi-au condus mama pe ultimul drum - Facebook; GoFundMe

Hanna Scigala, în vârstă de 31 de ani, se afla în casa ei din Newcastle cu fiii ei, în vârstă de 12 și nouă ani, și fiica, în vârstă de trei, pe 4 ianuarie, când alergia ei la arahide a fost declanșată în mod neașteptat în jurul orei 21:30 după cină. Privind neajutorat cum se desfășoară criza, fiul ei cel mare le-a trimis rapid un mesaj bunicilor, care au sunat la serviciile de urgență înainte de a se grăbi să vină. 

Alergia a deschis calea unei adevărate tragedii

Hanna a fost transportată la spital în stare critică și plasată la terapie intensivă după ce a suferit un stop cardiac în ambulanță. După ce scanările de vineri medicii au stabilit că nu avea activitate cerebrală, prin urmare, familia ei a luat decizia sfâșietoare de a-și lua la revedere și de a-i opri suportul vital.

''A fost absolut sfâșietor'', a declarat sora ei mai mică Stephanie, în vârstă de 21 de ani, pentru Daily Mail Australia. ''Nu mi-a venit să cred. Nu puteam să înțeleg că mă uitam la ea și că încă respira, dar era doar de la aparate. Am vrut doar să-i spun să se trezească.'' Mama ei a decis să-i doneze organele pentru a salva viețile altora.

Pe acelaşi subiect

Hanna, care își conducea propria mică afacere de curățenie, este descrisă de cei dragi drept unul dintre ''cei mai liberi oameni pe care i-ai întâlni vreodată''. ''Își iubea copiii mai mult decât orice'', a spus Stephanie.

Crescând cu o alergie severă la arahide, Stephanie a spus că sora ei a verificat întotdeauna cu meticulozitate listele de ingrediente. Familia șocată încă nu este sigură ce a mâncat în noaptea şocului ei anafilactic, care va fi investigat ca parte a unui raport al medicului legist, notează Daily Mail

Copiii Hannei rămân cu părinții ei. Mai exact, cei doi băieți vor rămâne permanent în grija bunicilor materni, în timp ce sora lor vitregă mai mică va locui cu tatăl ei. Întrucât tatăl Hannei, în vârstă de 67 de ani, este pensionar, iar mama ei, în vârstă de 62 de ani, lucrează doar cu jumătate de normă, Stephanie a creat o pagină GoFundMe pentru ca cei dornici să ajute familia să o poată face. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Trei copilaşi rămaşi orfani şi-au văzut mama cum cade secerată. Femeia suferise un şoc anafilactic din cauza arahidelor, în casa din UK