Antena Meniu Search
x

Video Trei jucători de fotbal american, împuşcaţi mortal în SUA. Atacatorul de 22 de ani a fost prins de poliţişti

Un incident cu armă de foc produs duminică noaptea în campusul Universităţii Virginia (estul SUA) s-a soldat cu trei morţi şi doi răniţi. Atacatorul, un tânăr de 22 de ani, a fost reţinut la aproximativ 12 ore de la comiterea faptei.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 20:39

Vezi și

Potrivit Agerpres, poliţia universităţii a identificat drept suspect pe studentul Christopher Darnell Jones, precizând că mai multe agenţii sunt implicate în căutarea acestuia.

Jones purta o jachetă purpurie, pantofi roşii şi jeanşi albaştri şi ar putea conduce un SUV negru, potrivit autorităţilor.

Zeci de atacuri armate în preajma universităţilor

Acesta este cel mai recent incident dintr-o serie de violenţe armate în colegiile şi campusurile universitare din SUA în ultimii ani.

În paralel, în statul Idaho (vest) poliţia a anunţat că anchetează un incident separat după descoperirea corpurilor a patru studenţi într-o casă din oraşul Moscow, în apropierea Universitatea statului Idaho, aparent fiind vorba de ''victimele unei omucideri''.

Vărsarea de sânge a alimentat dezbaterea despre restricţii mai dure privind accesul la arme de foc în Statele Unite, unde Al Doilea Amendament al Constituţiei garantează dreptul de a purta arme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Trei jucători de fotbal american, împuşcaţi mortal în SUA. Atacatorul de 22 de ani a fost prins de poliţişti