Antena Meniu Search
x

Trei prieteni, găsiţi morţi în mod misterios într-un Airbnb din Mexic. Familiile sunt devastate: "Să-ţi pierzi copilul într-o ţară străină este cumplit"

Trei prieteni au fost găsiţi în mod misterios morţi într-un Airbnb, în timp ce se aflau în vacanţă în Mexic. Familiile nu înţeleg ce s-a întâmplat şi cer cu disperare răspunsuri.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.11.2022, 16:34

Trei prieteni din SUA au fost găsiţi morţi în mod misterios într-un Airbnb, în vacanţă, în Mexic - Shutterstock

Cei trei prieteni au fost găsiți morți în Airbnb-ul pe care îl închiriaseră în Mexic. Plecaseră în vacanţă pentru a sărbători Las Dias de Los Muertos ( Ziua Morţilor). Familiile cer disperate răspunsuri, neînţelegând cum a putut fi posibilă o asemenea tragedie.

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat

Courtez Hall, în vârstă de 33 de ani, Kandace Florence și Jordan Marshall, ambii în vârstă de 28 de ani, au fost găsiți fără viaţă miercurea trecută, pe 2 noiembrie. Decesele celor trei cetăţeni americani sunt investigate, anchetatorii încercând să asambleze puzzle-ul cumplitei tragedii.

Ambasada SUA a confirmat de asemenea că monitorizează investigaţia, dar nu au fost făcute publice informaţii suplimentare în acest caz, relatează Mirror.

Pe acelaşi subiect

Iubitul lui Kandace a spus că a vorbit cu ea la telefon în noaptea de 30 octombrie. Tânăra i-ar fi mărturisit să se simte rău. Bărbatul a explicat anchetatorilor că la scurt timp apelul a fost deconectat, nereuşind să mai intre în contact cu ea. A sunat ulterior gazda Airbnb-ului în care stăteau tinerii pentru a-l ruga să meargă la adresă şi să verifice ce se întâmplă.

Mama lui Courtez a spus de asemenea că au vorbit cu acesta doar pe 29 octombrie, atunci când au ajuns în vacanţă, dar ulterior nu a mai putut lua legătura cu el. Câteva zile mai târziu, ambasada SUA i-a sunat pentru a le da vestea înfiorătoare: cei trei au fost găsiţi morţi.

„M-a iubit, și-a iubit familia. Îi plăcea să facă pe toată lumea să râdă”, a mărturisit femeia, înecată în lacrimi. Cine ar fi crezut că vacanţa în Mexic se va dovedi a fi ultima pentru copilul ei? Cine ar fi crezut?

Tripla tragedie, o durere amplificată de bariera lingvistică

Cele trei familii au declarat public că nu au primit niciun fel de informaţii despre situaţie şi nici nu au putut recupera bunurile personale ale copiilor lor, în mare parte din cauza barierei lingvistice.

Mama lui Jordan, Jennifer Marshall, a plecat în Mexic alături de cumnata lui Kandace, Amy Green şi cu fratele, Chad pentru a identifica cadavrele.

Să-ți pierzi copilul este greu, dar într-o cu totul altă țară și să fii nevoit să te descurci cu barierele lingvistice și să călătorești și să încerci să-i aduci trupul acasă, asta e devastator”, a spus Jennifer Marshall.

„Ne-am gândit că mergem mai întâi la ambasadă că poate ne-ar ajuta în acest sens, dar nu au avut traducători care să ne poată însoți în diferite locuri, cum ar fi biroul de criminalistică sau secția de poliție”, a adăugat Amy Green.

Mama lui Jordan a declarat că proprietarul Airbnb-ului a oferit bunurile fiului ei poliţiei. De asemenea, trupurile vor fi aduse în SUA cu avionul, săptămâna aceasta.

Departamentul de Stat al SUA a declarat că „monitorizează îndeaproape ancheta autorităților locale cu privire la cauza morții celor trei tineri. Suntem pregătiți să oferim toată asistența consulară corespunzătoare. Din respect pentru intimitatea familiilor, nu mai avem nimic de adăugat în acest moment”

Courtez Hall era din New Orleans, în timp ce Kandace Florence și Jordan Marshall erau din Virginia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Trei prieteni, găsiţi morţi în mod misterios într-un Airbnb din Mexic. Familiile sunt devastate: "Să-ţi pierzi copilul într-o ţară străină este cumplit"