Antena Meniu Search
x

Trei surori de 5, 8 şi 9 ani, găsite moarte într-un iaz din apropierea casei, în SUA. Mama copilelor nu îşi revine din şoc: "Îmi vreau fetiţele înapoi în braţe"

Trei surori au fost găsite moarte în mod suspect într-un iaz din apropierea casei, în Texas. Erau îngrijite de un prieten de familie când au dispărut.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.08.2022, 17:27

Două fetiţe lângă o zonă de apă
Trei surori de 5, 8 şi 9 ani, găsite moarte într-un iaz din apropierea casei, în SUA - Profimedia

Zi'Ariel Robinson Oliver, în vârstă de 9 ani, A'Miyah Hughes, în vârstă de 8 ani, şi Te'Mari Robinson Oliver, în vârstă de 5 ani, au fost date dispărute vineri seara, după ce au ieşit la joacă şi nu s-au mai întors.

După ce au fost alertate autorităţile, a fost lansată o amplă operaţiune de căutare. În cele din urmă, o echipă de scafandri a reuşit să scoată trupurile neînsufleţite ale fetiţelor dintr-un iaz aflat pe o proprietate privată, aflată în vecinătatea casei, sâmbătă devreme, relatează Daily Mail. Cauza deceselor nu a fost încă dezvăluită.

Familia, îngrozită de aflarea veştilor

Mama copilelor este îngenunchiată de durere şi nu poate înţelege cum s-a întâmplat o asemenea tragedie. „Totul pare ireal”, a scris ea într-un mesaj postat pe facebook.

Pe acelaşi subiect

Poliția și-a centrat căutarea în jurul iazului după ce o pereche de pantofi și alte articole de îmbrăcăminte au fost găsite împrăștiate în apropiere și în apă.

„Am localizat articole de îmbrăcăminte în jurul unui iaz și în iaz”, a declarat sâmbătă pentru KSLA, administratorul Texas Game, Shawn Hervey. „Așadar, am centrat căutarea în jurul acelei zone de apă și, folosind scafandri, am reușit să recuperăm trei victime la aproximativ 2 dimineața”.

Un videoclip de la fața locului arată o bicicletă abandonată pe proprietate, aparent aproape de iaz. Nu este clar dacă bicicleta a aparținut fetelor și dacă acestea au mers cu ea până la proprietate.

„Nu avem idee ce făceau fetele acolo”, a declarat șeriful din comitatul Cass, Larry Rowe, pentru Texarkana Gazette.

Anchetatorii nu au ajuns la nicio concluzie cu privire la tragedie şi ce s-ar fi putut întâmpla, cadavrele fiind trimise la scurt timp pentru autopsie. Nimeni nu a fost acuzat de nimic”, a adăugat Rowe.

Mama a declarat pentru Daily Mail că are inima zdrobită pentru pierderea fiicelor sale şi că îşi doreşte ca intimitatea să-i fie respectată. „În acest moment încerc doa să-mi îngrop bebeluşii”, a spus ea, postând pe reţelele de socializare un mesaj în care explică că incidentul a fost „neaşteptat, cutremurător şi şocant” pentru întreaga lor familie.

„Prin tot acest proces, familia mea mă ajută să trec peste această perioadă grea, pierderea bebelușilor mei dulci; este atât de ireal. Dar știu că trebuie să fiu puternică de dragul celorlalți 3 bebeluși ai mei, pentru că au nevoie de mine mai mult decât oricând!!!”, a scris ea.

Sute de mesaje de condoleanţe în urma tragediei

Mama îndoliată și-a creat un cont pe o pagină de strângeri de fonduri - GoFundMe pentru a ajuta cu costurile de înmormântare și alte cheltuieli aferente.

„A fost atât de neașteptat şi este un şoc pentru mine şi familia mea. Acum cerem ajutor pentru a ne putea îngropa copilaşii. Orice ajutor va fi apreciat. Doamne...îmi vreau copiii înapoi, cuvintele nu pot explica durerea prin care trec, îmi vreau fetiţele înapoi în braţe. Odihniţi-vă dragele mele, să-i salutaţi pe bunici pentru mine, îmi va fi dor de voi şi vă voi iubi toată viaţa”, a adăugat ea.

Prietenii și apropiaţii şi-au arătat de asemenea sprijinul faţă de familia greu încercată în aceste momente dificile.

Nu am cuvinte”, a scris Stephanie Spriggs-Luckey. „Nici un cuvânt nu vă va aduce vreo mângâiere. Îmi pare incredibil de rău pentru pierderea prețioșilor voştri copii. Mă voi ruga ca Dumnezeu să vă aducă pace și mângâiere așa cum poate doar El”.

Verișoara ei, China Davis, a împărtășit fotografii cu fetele pe Facebook, spunând: „Acești copii vor rămâne în mintea mea, îmi sunt atât familie, cât şi prieteni. Te iubesc, verișoară, mă rog pentru tine, inima mea strigă la cer pentru tine!”

Pagina de Facebook a lui Shommaonique a fost inundată de mesaje de condoleanțe și rugăciuni, cei apropiaţi exprimându-şi de asemenea şocul complet în urma veştilor tragice.

„Mă rog pentru tine, ca Dumnezeu îți dea putere”, a repetat Dapatrick Jones.

„Cu siguranță nu pare real!!” a pus LaKeithia Malone, o apropiată a familiei. „Trebuie să fii puternică pentru ceilalţi copii ai tăi. Îţi suntem alături”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Trei surori de 5, 8 şi 9 ani, găsite moarte într-un iaz din apropierea casei, în SUA. Mama copilelor nu îşi revine din şoc: "Îmi vreau fetiţele înapoi în braţe"