Antena Meniu Search
x

Video Locomotivă scăpată de sub control, într-o gară din Bistrița-Năsăud. O femeie, conductor de tren, a fost rănită

Accident feroviar într-o gară din judeţul Bistriţa-Năsăud. O locomotivă a lovit vagoanele unui tren staţionat lângă peron. La cârma locomotivei care a scăpat de sub control era o femeie, care ulterior a fost transportată la spital. Din fericire în trenul de călători nu era nimeni. În imagini se observă o singură persoană care aştepta lângă vagoane şi care, la momentul impactului, s-a speriat şi a fugit. Circulaţia feroviară nu a fost afectată. CFR face în continuare investigaţii să afle din ce cauză s-a produs totul. 

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 22:06

Vezi și

O conductoare de tren a fost rănită, marți, când, la întoarcerea locomotivei garniturii trenului R 5701 pentru a forma trenul Regio 5704, locomotiva a lovit vagoanele.

Potrivit CFR Călători, incidentul a avut loc în stația Ilva Mică, din județul Bistrița-Năsăud.

"La rebrusarea locomotivei garniturii trenului R 5701 pentru formarea trenului Regio 5704, s-a produs tamponarea garniturii. În urma impactului, conductoarea trenului care se afla în garnitură s-a accidentat, fiind apelat serviciul 112", a transmis CFR Călători.

CFR menționează că în trenul R 5701 Suceava – Ilva Mică nu se aflau călători, iar trenul Regio 5704 are plecarea din stația Ilva Mică conform graficului de circulație, la ora 13:00.

În prezent, o echipă de specialitate a CFR Călători efectuează verificări. Vagonul va rămâne în stația Ilva Mică până la finalizarea verificărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Locomotivă scăpată de sub control, într-o gară din Bistrița-Năsăud. O femeie, conductor de tren, a fost rănită