Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trimis în ghearele morții de părinții adoptivi. Băiețel de 5 ani, mort după lecțiile crunte de "disciplină". Ceilalți copii ai cuplului din SUA erau martori

A vrut doar o familie iubitoare dar a sfârșit în ghearele morții. Un copilaș de cinci ani a murit după ce a suferit mai multe sângerări cerebrale. Părinții adoptivi i-au adus sfârșitul micuțului, după ce l-au supus pe acesta la tratamente groaznice. Martori la lecțiile crunte de "educație" au fost și ceilalți copii ai familiei.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 18:26

Băiatul de cinci ani, pe nume Landon Malobert, a fost adoptat de Lauren E. Maloberti, 34 de ani, și de soțul ei Jacob N. Maloberti, de 33 de ani. Cazul revoltător a fost descoperit de poliție când Landon a fost adus inconștient la Spitalul de Cartier AHN Hempfield din Greensburg, SUA, de părinții adoptivi. Rănile au fost atât de grave încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil, relatează Mirror.

În urma unei investigații, s-a descoperit că micuțul a murit din cauza abuzurilor pe care le primea din partea celor care trebuiau să-i ofere siguranță, protecție și iubire.

A vrut să fie iubit dar a sfârșit tragic

Landon a suferit răni grave. Personalul spitalului a raportat că băiatul a suferit trei sângerări cerebrale, ceea e a și determinat moartea lui. Ceilalți cinci copii ai cuplului au fost interogați în timpul anchetei și au oferit declarații sfâșietoare despre presupusul abuz. Ei au dezvăluit că Landon era singurul pe care mama lor l-ar fi bătut și au descris că i-au auzit strigătele în timpul bătăilor. Copiii au dezvăluit că mama lor a folosit diverse metode, cum ar fi palma, o lingură de lemn și chiar o sticlă, pentru a-l disciplina pe Landon.

Pe acelaşi subiect

Dezvăluiri ulterioare din mesajele dintre Lauren și Jacob Maloberti au sugerat că aceștia aveau sentimente de „dispreț” față de băiat. Mesajele datau încă din aprilie 2022. Bunica maternă a lui Landon a vorbit și ea, spunând anchetatorilor că a devenit îngrijorată când Lauren a încetat să o lase să-l vadă pe băiat, pentru că acesta era pedepsit. După ce copilul a ajuns la spital, femeia a postat un mesaj prin care voia să păcălească pe toată lumea.

Tragedie a lovit familia noastră când prețiosul nostru băiețel a ajuns inconștient la spital. L-am dus de urgență la urgență și l-au intubat. Rezultatul nu arată bine. În timp ce eram în spital, ne-a luat drepturile părintești în așteptarea anchetei. Sunt devastată. Suntem devastați. Amândoi avem nevoie de avocați buni. Copiii mei sunt lumea mea. Ajutați-ne să luptăm că nu putem trăi fără copiii noștri. Deja îmi pierd băiatul", a scris femeia.

Atât femeia cât și soțul ei au fost arestați.

În cei 25 de ani în care lucrez pentru Poliția Delmont, nu ne-am confruntat niciodată cu un astfel de incident. Familiei și prietenilor dulcelui Landon... acesta este primul pas către dreptate. Ni se frânge inimile pentru Landon și toți cei care l-au cunoscut și pentru această tragedie care, în cele din urmă, i-a luat viața prețioasă la 5 ani", a declarat șeful poliției din Delmont, T.J. Klobucar

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Trimis în ghearele morții de părinții adoptivi. Băiețel de 5 ani, mort după lecțiile crunte de "disciplină". Ceilalți copii ai cuplului din SUA erau martori