Antena Meniu Search
x

Triplă crimă, urmată de sinucidere la o grădiniţă din Rusia. Printre victime se numără şi doi copii

Doi copii şi o profesoară au fost împuşcaţi mortal de un bărbat, care a intrat înarmat îngrădiniţa unde se aflau. Incidentul a avut loc în regiunea Ulyanovsk, în vestul Rusiei.

de Redactia Observator

la 27.04.2022, 13:18

Bărbatul a fost identificat ca fiind Ruslan Akhtyamov, 26 de ani, în timp ce victimele sale se numesc Vladimir, cinci ani, şi Ekaterina, şase ani. Cei doi dormeau în timpul incidentului fatal. La scurt timp după tripla crimă, individul a întors arma către el şi s-a împuşcat. „A deschis focul într-o cameră unde dormeau”. Un al doilea membru al personalului a primit o împușcătură la braț.

A mai ucis un bărbat 

Înainte ca Akhtyamov să ajungă la grădinița Ryabinka, el l-a împușcat și ucis şi pe vecinul său, Alexander Dronin, 68 de ani. Potrivit presei locale, Olga Mitrofanova a încercat să-l oprească pe bărbatul înarmat să intre în camera în care dormeau copiii.

În atac a fost rănită și profesoara Elena Karpova. Guvernatorul regiunii, Aleksey Russkikh, urmează să ajungă la locul tragediei și a ordonat acordarea de asistență de urgență familiilor celor uciși. „Exprim profundele mele condoleanțe familiilor și prietenilor victimelor. Aceasta este o pierdere de neînlocuit pentru noi toți”.

Akhtyamov locuia pe aceeași stradă cu grădinița Ryabinka. Primele rapoarte sugerau că arma pe care o mânuia era deținută de un bărbat în vârstă de 68 de ani. „Conform informațiilor preliminare, pistolul a aparținut unei alte persoane – nu celui care a tras”, a spus viceguvernatorul regional Alexander Korobko.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » Triplă crimă, urmată de sinucidere la o grădiniţă din Rusia. Printre victime se numără şi doi copii