Antena Meniu Search
x

Foto Trupurile a doi copii dispăruţi, găsite în două locaţii abandonate în SUA. Corpul fetiţei era acoperit de ciment, iar al băiatului, într-un portbagaj

Două persoane au fost arestate sub acuzația de ucidere, după ce trupului unei fetiţe ascuns în beton și rămășițele unui băiat înghesuite într-o valiză din Colorado au fost găsite într-un depozit şi într-o maşină abandonată.

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 12:44

Trupurile a doi copii dispăruţi, găsite în două locaţii abandonate în SUA. Corpul fetiţei era acoperit de ciment, iar al băiatului, într-un portbagaj
Trupurile a doi copii dispăruţi, găsite în două locaţii abandonate în SUA. Corpul fetiţei era acoperit de ciment, iar al băiatului, într-un portbagaj - Pueblo Police Department

Poliția din Colorado a anunțat vineri arestarea lui Corena Rose Minjarez, în vârstă de 36 de ani şi a lui Jesus Dominguez, în vârstă de 35 de ani. Poliția a găsit luna trecută rămășițele unei fete într-un recipient metalic umplut cu beton într-o unitate de depozitare, potrivit autorităților. Unitatea a fost curățată după ce chiria nu a fost plătită. În cadrul anchetei, poliția a început să caute doi copii văzuți ultima dată în vara anului 2018, Jesus Dominguez Jr. și Yesenia Dominguez, relatează Mirror.

Două persoane au fost arestate

Copiii nu fuseseră dați dispăruți. Ancheta a condus poliția la un vehicul deținut de Minjarez, într-un depozit de fier vechi, unde au găsit rămășițele unui băiat într-o valiză în portbagajul mașinii, a spus poliția. Până pe 15 februarie, testele ADN au arătat că rămășițele aparțineau celor doi copii dispăruți.

Copiii dispăruseră în 2018

Poliția nu a oferit detalii cu privire la vreo relație dintre victime și cei doi arestați. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție Pueblo a explicat: „Ofițerii au sosit și au aflat că o persoană a localizat un container metalic într-o unitate de depozitare care era umplută cu beton. În timpul anchetei, containerul metalic a fost percheziționat, iar în interiorul containerului au fost găsite rămășițele unui copil”.

Poliția Pueblo tratează cazul ca pe o crimă. "Yesenia Dominguez avea aproximativ trei ani când a fost văzută ultima dată, iar acum avea nouă ani. Jesus Dominguez avea aproximativ cinci ani când a fost văzut ultima dată, iar acum avea aproximativ zece ani", se arată în declarația poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Trupurile a doi copii dispăruţi, găsite în două locaţii abandonate în SUA. Corpul fetiţei era acoperit de ciment, iar al băiatului, într-un portbagaj