Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Turist, obligat să plătească 2.500 de dolari ca să poată coborî de pe o navă după o croazieră. Motivul plăţii: "Suntem ținuți ostatici?"

În timpul unei vacanţe pe o croazieră Royal Caribbean, un bărbat a avut o criză în urmă căreia a suferit convulsii. La finalul sejurului, tânărul nu a fost lăsat să coboare din navă până nu a plătit 2.500 de dolari pentru tratamentul pe care l-a primit în urma urgenţei sale medicale.

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 15:56

Turist, obligat să plătească 2.500 de dolari ca să poată coborî de pe navă după un sejur pe o croazieră. Motivul plăţii: "Suntem ținuți ostatici?" Turist, obligat să plătească 2.500 de dolari ca să poată coborî de pe navă după un sejur pe o croazieră. Motivul plăţii: "Suntem ținuți ostatici?" - Profimedia

Vincent Wasney, în vârstă de 31 de ani, nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat după ce i s-a făcut rău, în timp ce se afla la bordul croazierei Royal Caribbean. 

"Suntem ținuți ostatici în acest moment?"

La finalul sejurului, când a vrut să coboare de pe navă, tânărului i s-a spus că are de plătit suma de 2.500 de dolari pentru tratamentul care i s-a dat atunci când a fost inconştient, scrie Independent.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul le-a spus membrilor echipajului că nu poate plăti atât de mult, iar un angajat i-a răspuns: „Cât de mult puteți plăti?”.

Pe acelaşi subiect

„Suntem ținuți ostatici în acest moment?”, a adăugat logodnica sa, Sarah Eberlein. „Pentru că, în mod evident, dacă a avut trei crize în 10 ore, este o problemă”.

Cuplul a fost nevoit să își golească conturile bancare și să folosească un card de credit pentru a plăti factura și chiar și așa mai aveau nevoie de încă 1.000 de dolari pentru a acoperi întreaga listă de servicii.

În cele din urmă, cei doi au fost lăsați să coboare de pe vas, deși Vincent nu au plătit întreaga factură pe moment, dar le-a lăsat datele cardului pentru a achita restul sumei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Mapamond » Turist, obligat să plătească 2.500 de dolari ca să poată coborî de pe o navă după o croazieră. Motivul plăţii: "Suntem ținuți ostatici?"