Antena Meniu Search
x

Foto Ucisă în braţele tatălui, în faţa unui spital. Bebeluş mort, după ce un şofer a intrat într-un bărbat care îşi punea copilul în cărucior, în UK

O fetiță de doar 8 luni a murit după ce a fost lovită de o mașină în timp ce tatăl ei o punea într-un cărucior, în fața unui spital aglomerat din UK. Circumstanţele sunt încă neclare, şofeul maşinii find internat cu răni grave.

de Aura Trif

la 11.07.2023, 15:51

Mabli Hall, în vârstă de opt luni, cea mai mică dintre cei 6 copii ai familiei, a suferit răni grave la cap în urma tragicului accident petrecut în fața tatălui ei. Prietenii au spus că fetița, care a fost descrisă drept „cea mai frumoasă, zâmbitoare și fericită”, era pusă în cărucior de către tatăl ei, Rob Hall, când a fost lovită. Ea a fost transportată cu elicopterul la un alt spital pentru tratament de specialitate după accidentul groaznic, dar a murit câteva zile mai târziu, relatează Daily Mail.

Șoferul și un alt pieton au fost, de asemenea, răniți în accidentul de lângă intrarea în Spitalul Withybush din Haverfordwest, Țara Galilor, miercurea trecută. Prietena familiei, Sinead Morgan, a spus că Mabli a murit în brațele părinților ei, după ce rănile ei au fost „prea severe” pentru a fi vindecate.

Familia a deschis o strângere de fonduri pentru a-i ajuta să îşi crească ceilalţi copii

Mabli a fost transportată cu avionul la Spitalul Universitar din Wales din Cardiff pentru tratament și apoi transferată la Spitalul de Copii din Bristol. O pagina de strângere de fonduri a fost creată pentru a-i ajuta pe părinții lui Mabli să-i susțină pe cei cinci frați ai ei, deoarece mama lor, Gwen, este în concediu de maternitate, iar Rob nu lucra pentru a-și îngriji mama bolnavă, reuşind să strângă deja peste 20.000 de lire sterline.

Pe acelaşi subiect

„Familia ar dori să-și exprime cea mai profundă mulțumire față de profesioniștii din domeniul sănătății dedicați care au fost implicați în îngrijirea lui Mabli în această perioadă dificilă. Eforturile lor neobosite și angajamentul neclintit au însemnat totul pentru familie în aceste vremuri grele. Revărsarea de generozitate din partea celor care au donat și au trimis mesaje de dragoste și sprijin le-a atins profund inimile și sunt extrem de recunoscători pentru fiecare gest de bunătate”, a transmis Sinead Morgan.

„Ca părinți, acesta este cel mai rău coșmar al lor, iar durerea prin care trec acum este de nedescris”, a adăugat ea.

Poliția a plasat un cordon în afara spitalului după accident și a făcut apel la martori să se prezinte. Un purtător de cuvânt a declarat: „Oricine are informații sau imagini cu camera de bord care ar putea ajuta ofițerii în investigația lor este rugat să raporteze poliția Dyfed-Powys”.

Directorul spitalului, Andrew Burns, a spus că „îngrijirea medicală adecvată” a fost acordată la fața locului. Urmează să aibă loc o anchetă cu privire la tragedie.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Putem confirma că bebelușul rănit în urma unei coliziuni în fața Spitalului Withybush de miercuri, 21 iunie, a murit, din păcate, la Spitalul de Copii din Bristol la primele ore ale dimineții de duminică (25 iunie). Familia este susținută de serviciile spitalului pentru deces și de ofițerii de la poliția Dyfed-Powys în acest moment tragic. Șoferul mașinii rămâne în spital cu răni grave, care nu pun viața în pericol”

Cercetările sunt în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Ucisă în braţele tatălui, în faţa unui spital. Bebeluş mort, după ce un şofer a intrat într-un bărbat care îşi punea copilul în cărucior, în UK