Antena Meniu Search
x

"Uite ce am făcut". O tânără şi-a folosit maşina "ca o armă" şi a intrat intenţionat în iubitul ei, după ce s-au certat la o petrecere. Crimă uluitoare în UK

Crimă uluitoare din gelozie în Marea Britanie. O tânără și-a ucis iubitul la scurt timp după ce au plecat împreună de la o petrecere, acolo unde tânărul ar fi discutat cu o altă fată. Alice Wood, în vârstă de 23 de ani, este acuzată că și-a folosit maşina Ford Fiesta "ca o armă" pentru a-l ucide pe Ryan Watson, în vârstă de 24 de ani, în fața casei lor din Rode Heath, Cheshire, pe 6 mai anul trecut. 

de Marina Dinu

la 05.12.2023, 10:44

"Uite ce am făcut". O tânără şi-a folosit maşina "ca o armă" şi a intrat intenţionat în iubitul ei, după ce s-au certat la o petrecere. Crimă uluitoare în UK
"Uite ce am făcut". O tânără şi-a folosit maşina "ca o armă" şi a intrat intenţionat în iubitul ei, după ce s-au certat la o petrecere. Crimă uluitoare în UK - Andrew Price/Facebook

Când a sosit poliția, Wood a fost arestată și i-a spus unui ofițer: "Este în regulă, o merit", arată datetele din procesul deschis la Tribunalul Chester Crown. Mai devreme în acea noapte, cuplul a fost la o petrecere în Hanley, Stoke-on-Trent, pentru o organizaţie de caritate, unde Watson obişnuia să lucreze. 

Cuplul s-a certat în maşină după ce au plecat de la petrecere

Procurorul Andrew Ford KC a declarat că, după petrecere, cei doi s-au certat în timp ce Alice Wood conducea maşina Fiat Punto a iubitului ei înapoi către casa lor din Oak Street, Rode Heath. Când au ajuns, el a coborât și a dat cu piciorul într-o mașină de furie, înainte ca ea să se urce la volanul Fiesta ei și să intre direct în el de două ori, purtându-l sub mașină mai bine de 150 de metri, relatează Daily Mail

"Ryan Watson a fost surprins pe camera distrându-se, fiind un invitat deschis, distrându-se și dansând", a spus Andrew Ford KC. Oaspeții de la petrecere au spus că au sesizat tensiuni între cei doi, mai ales pentru că Watson se simţea bine şi socializa, în timp ce Wood nu cunoștea pe nimeni și s-a comportat "un pic rece" și de parcă "nu era mulțumită", a precizat Ford.

Invitaţii cred că tânărul putea să petreacă "mai mult timp cu iubita lui"

O tânără pe nume Tiffany Farraday se înțelegea bine cu decedatul și a avut un "click" cu el, potrivit instanței, dar ea a simțit că Wood "se uită" la ea. Un altul a remarcat că Watson ar fi putut să petreacă "mai mult timp" cu iubita lui, care a fost "de fapt o străină" la petrecere.

"Deși este profund de grav și tragic, spunem că acesta este un caz simplu. Și-a pierdut cumpătul, s-a certat cu iubitul ei după ce au băut, într-o mașină. Lucrurile au devenit încordate, el a coborât, a dat cu piciorul într-o uşă, iar ea şi-a pierdut calmul şi a folosit maşina ca armă", a spus Andrew Ford. 

"Te rog să suni la o ambulanță. Cred că mi-am lovit iubitul"

Personalul de la restaurantul chinezesc Jade Garden din apropiere a descris că a auzit un "țipătul cuiva care este în pericol", potrivit instanței. În jurul orei 23.30, Wood a bătut la ușa Theresei Colborne, care locuia aproape de locul în care oprise mașina și a spus: "Te rog să suni la o ambulanță. Cred că mi-am lovit iubitul". 

Vecina, Teresa Colborne, a mers la maşina fetei și a văzut sânge pe drum și picioarele domnului Watson ieșind din vehicul. Colborn i-a spus că "totul va fi în regulă", dar Wood a răspuns: "Uite ce am făcut". 

Wood a spus că iubitul ei a "sărit în fața" mașinii

De asemenea, Wood le-a spus polițiștilor și paramedicilor că l-a lovit pe Watson și a susținut că s-au certat pentru că el o acuzase că a "flirtat" la petrecere. Ea a susținut, de asemenea, că iubitul ei a

"sărit în fața" mașinii ei și că ar fi vrut să se întoarcă la petrecere, crezând că și-a lăsat telefonul acolo. Dar a fost găsit mai târziu sub maşină. 

Wood a spus că a băut două pahare de vin alb, două pahare de rom și un pahar de șampanie și s-a constatat că avea 61 de micrograme de alcool la 100 de mililitri de respirație, comparativ cu limita legală de 35. O autopsie a constatat că Watson a suferit fracturi, tăieturi și vânătăi la nivelul feței și trunchiului și un creier umflat. Cauza morții lui a fost "asfixie prin zdrobire". Wood neagă crima. Procesul urmează să dureze trei săptămâni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Uite ce am făcut". O tânără şi-a folosit maşina "ca o armă" şi a intrat intenţionat în iubitul ei, după ce s-au certat la o petrecere. Crimă uluitoare în UK