Antena Meniu Search
x

Foto Ultima imagine din vacanţa mexicanilor care au murit lângă Everest. Elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit la scurt timp după decolare: "E înfricoşător"

Doi părinţi din Mexic şi cei trei copii ai lor sunt turiştii ucişi după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Muntele Everest. Aeronava a dispărut de pe radar la doar câteva minute după ce a decolat din districtul montan Solukhumbu din Nepal, marți dimineață, fiind descoperit câteva ore mai târziu. Încă nu se cunoaşte cauza accidentului.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 16:19

Cadavrele lui Ismael Sifuentes, Luz Gonzalez și ale celor trei copii adulți ai lor, Abril, Maria Jose și Fernando au fost recuperate în apropierea orașului Lukla. Se pare că familia din statul mexican Nuevo Leon, aflată în vacanţă, ar fi să vadă Everestul din aer.

Călătoria lor cu elicopterul s-a încheiat însă tragic. Autoritatea Aviației Civile din Nepal a declarat că contactul cu zborul Manang Air a fost pierdut la doar opt minute după decolare. Cadavrul pilotului nepalez Chet Gurung a fost, de asemenea, recuperat la locul accidentului, la nord de Kathmandu, relatează The Sun.

Fotografii sfâşietoare cu familia înaintea tragediei

Acum au apărut fotografii sfâșietoare cu familia care şi-a găsit sfârşitul, inclusiv o imagine finală care îi arată în fața unui peisaj înzăpezit, bucurându-se de momentele petrecute împreună. 

Pe acelaşi subiect

Newsflash

Într-o a doua fotografie par să se afle într-un templu, cu un munte care se vede în spatele lor.

Newsflash

Nu se cunoaşte cauza accidentului 

În prezent, nu este clar care a fost cauza accidentului de groază, dar poliția nepaleză a indicat că condițiile meteorologice erau proaste. Două elicoptere de căutare și salvare au fost trimise la locul accidentului, dar nu au putut ateriza din cauza vremii.

Unul dintre salvatorii ajunşi la locul accidentului a spus că scena era "foarte înfricoșătoare". El a spus că elicopterul ar fi lovit un copac înainte de a se izbi de pământ. Se presupune că Ambasada Mexicului coordonează repatrierea cadavrelor victimelor în Mexic. O anchetă este în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Ultima imagine din vacanţa mexicanilor care au murit lângă Everest. Elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit la scurt timp după decolare: "E înfricoşător"