Antena Meniu Search
x

Video Nepotul care și-a ucis cu bestialitate mătușa în scara de bloc, arestat pentru 30 de zile. Alexandru nu și-a recunoscut vina, deși s-a ales cu arsuri

Individul care şi-a incendiat mătuşa în scara blocului, pentru o moştenire, a fost arestat. Gestul său diabolic i-a îngrozit până şi pe magistraţi, care au decis să îl ţină după gratii pentru cel puţin încă o lună. Deşi s-a ales şi el cu câteva arsuri, bărbatul nu şi-a recunoscut nici până acum fapta oribilă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.11.2023, 17:30

Vezi și

Judecătorii au decis să îl plaseze pe bărbat în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Acesta a fost internat seara trecută la Spitalul Obregia, după ce a fost audiat de ofițerii de la Omoruri.

Riscă închisoare pe viață

Medicii i-au tratat rănile pe care și le-a provocat în momentul în care a recurs la gestul șocant. Surse din anchetă susțin că individul nu a vrut să dea foarte multe detalii în fața procurorilor.

Probele prezente în această anchetă arată însă că fapta ar fi fost premeditată și că bărbatul ar fi căutat-o pe victimă și în zilele anterioare. Dosarul este deschis pentru omor calificat și bărbatul riscă închisoare pe viață pentru că totul a fost făcut prin cruzime, susțin procurorii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Nepotul care și-a ucis cu bestialitate mătușa în scara de bloc, arestat pentru 30 de zile. Alexandru nu și-a recunoscut vina, deși s-a ales cu arsuri