Antena Meniu Search
x

Foto Ultimul mesaj trimis de un tată disperat. Tinerii părinţi, fiica și câinele, găsiţi morţi într-o zonă cunoscută de drumeții din SUA

Un inginer britanic a trimis un ultim mesaj disperat, înainte ca el și familia sa să moară pe un traseu de drumeții din California, însă semnalul prost al telefonului a făcut ca mesajul să nu fie transmis.

de Redactia Observator

la 19.02.2022, 12:13

- Facebook; Instagram; Rossana Heaslett via Daily Mail

Jonathan Gerrish, 45 de ani, soția sa Ellen Chung, 31 de ani, fiica lor Aurelia „Miju” Chung-Gerrish, în vârstă de un an, și câinele lor Oski, au fost găsiți morți pe un traseu de drumeții, lângă râul Merced, în luna august a anului trecut. Biroul șerifului din județul Mariposa a publicat informații extrase de pe telefonul mobil al lui Jonathan Gerrish, după luni de lucru cu o echipă de criminalistică din partea FBI.

Un mesaj scris cu puțin timp înainte de prânz, pe 15 august, unei persoane al cărei nume nu a fost dezvăluit, indica: ''Ne puteți ajuta'', ''Nu avem apă''. Dar în zonă semnalul era extrem de slab aşa că mesajul nu a fost trimis vreodată. Nici alte cinci apeluri telefonice către diverse persoane, au spus oamenii legii, notează Daily Mail

Anchetatorii au analizat toate ipotezele

Moartea lor i-a derutat pe anchetatori. Cazul a implicat peste 30 de agenții care au analizat cu minuțiozitate și au exclus cauze precum crima, loviturile de fulger, otrăvirea din apă contaminată cu alge, mine abandonate care ar putea emite gaze toxice, droguri ilegale și sinucidere. Toamna trecută, anchetatorii au ajuns la concluzia că familia a murit în urma unei insolaţii extreme. Temperaturile în acea după-amiază au fost extreme, iar familia rămăsese fără apă. 

Un antrenor de supraviețuire implicat în caz a afirmat: ''Este probabil că copilul a început să cedeze primul, ceea ce a grăbit eforturile părinților în sus, pe deal. Când unul nu mai putea continua, rămâneau în urmă să aibă grijă de copil și de animalul de companie, în timp ce celălalt încerca să continue și să obțină ajutor pentru cei dragi. Este o tragedie de cel mai înalt nivel''.

Oficialii au găsit familia două zile mai târziu, după ce rudele i-au raportat dispăruți. Aceştia făcuseră o drumeție de 18 kilometri cu copilul într-un cărucior de tip rucsac. Erau la 4 kilometri distanță de mașina lor. De asemenea, recipientul în care aveau pusă apa era gol. Telefonul mobil a fost găsit în buzunarul lui Gerrish. Cauza morții câinelui familiei a fost nedeterminată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Ultimul mesaj trimis de un tată disperat. Tinerii părinţi, fiica și câinele, găsiţi morţi într-o zonă cunoscută de drumeții din SUA