Antena Meniu Search
x

Un băiat de 10 ani s-a spânzurat din greșeală în leagăn, în UK. O clipă de neatenție a fost de ajuns: "A lăsat un gol imens"

Riain Brennan-Byrne, în vârstă de 10 ani, și-a pierdut viața într-un mod tragic. Băiatul era în vacanța de vară la mama lui, în Leicestershire, UK, și se juca cu prietenii lui în ziua în care a pierit. Mama lui este îndurerată de pierderea copilului și nu-și poate reveni din șoc, chiar dacă au trecut luni bune de la incident.

de Cristina Cruceru

la 10.02.2023, 11:29

Un băiat de 10 ani s-a spânzurat din greșeală în leagăn, în UK
Un băiat de 10 ani s-a spânzurat din greșeală în leagăn, în UK - Mirorr

Riain Brennan-Byrne, în vârstă de 10 ani, se juca cu prietenii în curtea casei mamei lui, în Leicestershire, UK, în ziua în care și-a pierdut viața. Băiatul era într-un leagăn improvizat, legat de niște crengi ale unui copac. S-ar fi încurcat în frânghia respectivă, iar amicii lui l-au găsit fără suflare. A fost dus de urgență la spital, însă în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de medici, acesta nu a supraviețuit.

Mama băiatului, devastată de durere

Autoritățile au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat acest incident. Mama băiatului este devastată de durere și nu-și poate reveni din șoc, chiar dacă au trecut câteva luni de la moartea fiului ei. Niamh a declarat, conform DailyMail, că a rămas cu inima frântă după moartea fiului ei, mărturisind că a fost "întotdeauna regele ei" și că "a lăsat un gol imens în viețile noastre".

Niamh a declarat la audierile făcute de autoritățile britanice: "Am inima frântă. Pierderea fiului meu nu este ceva pentru care m-aș fi putut pregăti. A fost întotdeauna regele meu și a fost iubit de frații și de sora lui vitregă. Le lipsește atât de mult. A lăsat un gol imens în viețile noastre. El va fi mereu cu noi și eu voi fi mereu mama lui".

Medicul legist Ivan Cartwright a constatat că Riain nu a avut nicio intenție de a-și face rău și, în cele din urmă, de a-și provoca moartea. El a decis că tânărul a murit după ce s-ar fi spânzurat din greșeală, în leagăn. Moartea copilului a fost un accident: "Sunt sigur că mulți dintre noi s-au jucat cu aceste leagăne în copilărie. Singura concluzie pe care o pot găsi este moartea accidentală. Acesta a fost un accident tragic. Vă transmit condoleanțele mele foarte, foarte sincere tuturor. Îmi pare foarte rău pentru pierderea suferită".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un băiat de 10 ani s-a spânzurat din greșeală în leagăn, în UK. O clipă de neatenție a fost de ajuns: "A lăsat un gol imens"