Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un băieţel de 4 ani a murit după ce s-a izbit de un stâlp metalic, în timp ce conducea pentru prima dată o mini-motocicletă de copii

Un băieţel în vârstă de patru ani a murit tragic după ce s-a izbit de un stâlp metalic, în timp ce mergea pentru prima dată cu noua sa mini-motocicletă pentru copii.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.06.2022, 16:50

Un băieţel de 4 ani şi-a pierdut viaţa în mod cumplit, după ce s-a izbit cu noua sa mini-motocicletă de un stâlp metalic de gard. Jacob Gamlin-Turner se urcase pentru prima dată pe autovehiculul pentru copii când a lovit un dâmb, a pierdut controlul şi a izbit puternic stâlpul. Incidentul tragic a avut loc în apropierea casei, pe un teren special pentru astfel de activităţi, în sudul Ţării Galilor.

Băiatul îşi dorea extrem de mult o motocicletă pentru copii

Micuţul tânjea după o bicicletă de tip motocross după ce și-a văzut fratele mai mare practicând sporturi de teren, relatează Daily Mail. Tatăl său, Ross Turner, s-a gândit să îi facă o bucurie şi l-a dus pe Jacob la terenul de sport Britannia din Blackwood pentru a-i oferi pentru prima dată experienţa mult visată.

Purta un costum special motocross portocaliu şi alb, avea mănuşi şi cască şi un zâmbet larg pe chip. S-a urcat pe motocicletă şi a pornit, însă la scurt timp a apăsat prea tare acceleraţia şi a lovit un dâmb, ricoşând puternic în stâlpul metalic al unui gard. Tatăl a alergat cu disperare încercând să oprească coliziunea însă nu a mai apucat. L-a găsit pe Jacob inconştient la pământ. I-a făcut manevrele de resuscitare până în momentul în care paramedicii au ajuns la faţa locului şi au preluat operaţiunea de salvare, reuşind să-l resusciteze.

Pe acelaşi subiect

Tatăl i-a acordat primul ajutor până la sosirea paramedicilor 

Copilul de 4 ani a fost dus de urgenţă la spital, unde medicii au spus familiei că avea coloana vertebrală dislocată, sângerări interne, fracturi ale coastelor şi mai multe răni grave la cap. Înecaţi în lacrimi de durere şi disperare, părinţii i-au fost alături lui Jacob când cadrele medicale de la Spitalul de Copii Arca lui Noe au opit ventilatorul care îl mai ţinea în viaţă, la o zi după accident.

Ross a considerat că aceea ar fi o locație sigură pentru ca Jacob să facă prima sa plimbare cu noua sa motocicletă. Jacob era un băiețel de patru ani, care din ziua în care s-a născut a fost pasionat de sport și de aer liber. Pasiunea lui era să meargă pe motocicletă şi era înflăcărat după călărie, a declarat procurorul Caroline Saunders.

Anchetatorii au confirmat că motocicleta era „în stare bună de funcționare și era potrivită pentru vârsta lui”. Cauza oficială a morţii, concluzionată de legişti a fost leziunea cerebrală traumatică.

„Jacob Gamlin-Turner a murit pe 5 mai 2021, la Spitalul Universitar din Wales, din cauza rănilor extrem de grave suferite la cap în ziua precedentă, când motocicleta de copii pe care o conducea s-a ciocnit de un stâlp metalic”, a conchis procurorul Saunders.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 4 ani a murit după ce s-a izbit de un stâlp metalic, în timp ce conducea pentru prima dată o mini-motocicletă de copii