Antena Meniu Search
x

Un băiețel de 6 ani cu sindrom Down și autism, găsit mort într-un iaz din apropierea casei, la câteva ore de la dispariţie

Un băiețel de doar 6 ani din SUA, cu autism non-verbal și sindromul Down, a fost găsit mort într-un iaz la doar câteva ore de la dispariția sa.

de Redactia Observator

la 14.07.2022, 12:15

Landon 'Waldy' Raber
Un băiețel de 6 ani cu sindrom Down și autism, găsit mort într-un iaz din apropierea casei - Aware Foundation Virginia

Landon “Waldy” Raber a fost găsit mort într-un mic lac de pe proprietatea unde dispăruse cu doar câteva ore mai devreme, duminică seară, în jurul orei 20:45, după ce a plecat din casa sa din Curdsville Virginia, a declarat departamenutul șerifului local.

Serviciul de urgență, inclusiv poliția de stat, deputații județeni și pompierii voluntari au asistat la căutarea băiatului peste noapte. În jurul orei 5:30, a doua zi, cadavrul copilului a fost găsit într-un iaz de pe proprietatea unde dispăruse, relatează Mirror.

“Acesta este un incident foarte tragic și nefericit. Noi, ca și comunitate, regretăm această pierdere. Vreau să mulțumesc personal tuturor celor care au participat la eforturile de căutare care s-au făcut. Vreau să-mi exprim sincerele mulțumiri fiecăruia dintre voi. Eu, împreună cu restul comunității, ne îndreptăm gândurile către familie, pentru pierderea lor”, a declarat șeriful William G. Kigg Jr.

Vestea cumplită a şocat întreaga comunitate

Pe acelaşi subiect

“Landon a fost reprezentarea frumoasă a ceea ce este bun, sănătos și corect în această lume” a scris școala primară din județului Buckingham, într-un omagiu dedicat copilașului.

Departamentul de Pompieri Voluntari Toga a distribuit un link către o adunare de rugăciune a comunității care se va desfășura în memoria lui London.

Din cele 49% din familiile chestionate ale căror copii care suferă de autism și care au încercat să fugă de acasă, 29% au spus că sunt în pericolul de a se îneca.

Copiii cu autism pot căuta spații mici sau închise, se pot îndrepta către apă sau alte locuri de interes, speciale pentru ei din dorința de a scăpa de stimuli copleșitori pentru ei precum sunete, activitățile altora sau împrejurimile” a declarat Centrul Național al Copiilor Dispăruți și Exploatați.

Familia îndurerată se pregătește acum de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un băiețel de 6 ani cu sindrom Down și autism, găsit mort într-un iaz din apropierea casei, la câteva ore de la dispariţie