Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 9 ani, ''strălucitor şi plin de viaţă'', a murit după ce a fost muşcat de un țânțar în timp ce se afla cu familia în vacanță

Un băiat de nouă ani din Australia de Vest a murit după ce a fost mușcat de un țânțar în timpul vacanței cu familia sa. Glenn Pulgadas s-a stins din viaţă din cauza febrei dengue, joia trecută, la doar două săptămâni după excursia de cinci săptămâni din Filipine.

de Redactia Observator

la 31.08.2022, 10:43

Un băieţel de 9 ani, ''strălucitor şi plin de viaţă'', a murit după ce a fost muşcat de un țânțar
Un băieţel de 9 ani, ''strălucitor şi plin de viaţă'', a murit după ce a fost muşcat de un țânțar - GoFundMe; Facebook

Băiețelul a început să prezinte simptome de febră dengue pe 12 august, după ce a fost mușcat de un țânțar și a contractat virusul. Fișele medicale arată că, atunci când Glenn a ajuns la spital, avea febră mare, dureri de cap, dureri abdominale, vărsături și sângerări nazale, relatează ABC. Copilul a fost tratat în secția de terapie intensivă, dar a murit pe 25 august.

Băieţelul a murit după ce a fost muşcat de un țânțar în timp ce se afla cu familia în vacanță 

Familia lui locuiește în orăşelul Harvey, la 140 km sud de Perth, de aproximativ cinci ani. Băieţelul era în clasa a treia la școala primară catolică St. Anne's. Reprezentanţii respectivei unităţi de învăţământ au organizat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta familia să acopere costurile facturilor medicale și ale funeraliilor lui Glenn, care vor avea loc în Filipine.

Omagiile nu au întârziat să apară: ''Glenn a fost un elev minunat. Era un băiat strălucitor, plin de viață, care avea mereu zâmbetul pe buze''. La vârsta de cinci ani, a visat să devină ofițer de poliție, dar mai târziu s-a răzgândit și le-a spus oamenilor că vrea să fie constructor, notează Daily Mail

Comunitatea din Harvey a găzduit, de asemenea, o serie de evenimente, inclusiv tombole și jocuri de baschet pentru a strânge mai mulți bani pentru familie. ''Pentru tot sprijinul pe care ni l-au arătat – fizic, emoțional, spiritual și sprijinul financiar – niciun cuvânt nu poate explica cât de mult îi apreciem și mulțumim'', a spus mama lui Glenn, Ryza, pentru ABC.

Febra dengue nu este prezentă în mod normal în Australia, dar au fost înregistrate focare ocazionale în Queensland de la persoane care au sosit din străinătate cu virusul în sânge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 9 ani, ''strălucitor şi plin de viaţă'', a murit după ce a fost muşcat de un țânțar în timp ce se afla cu familia în vacanță