Antena Meniu Search
x

Un băieţel de doi ani a murit de foame în casă, în New York. Tatăl său decedase în urmă cu câteva zile, dar nu a ştiut nimeni

Un băieţel de doi ani şi tatăl lui au fost găsiţi fără viaţă în casa lor din nordul statului New York, potrivit autorităţilor. Copilul ar fi murit de foame, după ce bărbatul de 59 de ani ar fi murit, în urma unei boli cardiovasculare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.11.2022, 15:16

Un băieţel de doi ani a murit de foame în casă, în New York - Shutterstock

David Conde Sr., 59 de ani, și David Conde Jr., 2 ani, au fost găsiți fără viaţă în orașul Geneva din nordul statului New York pe 15 februarie. Băieţelul lăsat nesupravegheat ar fi murit în cele din urmă de foame, după mai multe zile în care a agonizat. Plânsetele micuţului nu au fost auzite de nimeni.

Potrivit datelor din anchetă, tatăl a murit în mod natural de „boală cardiovasculară”. Cauza morții copilului mic a fost foametea, iar modalitatea a fost considerată accidentală, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliţie din Ontario.

Din câte putem confirma, domnul Conde a murit primul, iar copilul decedat ulterior din cauza lipsei de hrană”, a conchis şeriful, potrivit Today.

Cei doi au fost văzuți în viață pentru ultima dată pe 22 ianuarie, iar anchetatorii au spus că nu există semne de intrare forțată în interiorul apartamentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un băieţel de doi ani a murit de foame în casă, în New York. Tatăl său decedase în urmă cu câteva zile, dar nu a ştiut nimeni