Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a devenit viral pe TikTok, după ce a postat un clip în care explică de ce "nu-și ajută" soția la treburile casnice și la creșterea copiilor

Un bărbat din Texas a devenit viral pe TikTok după ce a postat um filmuleț în care explică de ce "nu-și ajută" soția la treburile casnice, precum curățenia sau spălatul hainelor, dar și de ce nu o ajută să aibă grijă de copii. Răspunsul a impresionat milioane de oameni.

de Redactia Observator

la 15.10.2023 , 16:10

Un bărbat a devenit viral pe TikTok, după ce a postat un clip în care explică de ce "nu-și ajută" soția la treburile casnice și la creșterea copiilor Un bărbat a devenit viral pe TikTok, după ce a postat un clip în care explică de ce "nu-și ajută" soția la treburile casnice și la creșterea copiilor - TikTok / @minton__jr, J.R. Minton

J.R. Minton, un șofer UPS din Texas, a spus într-un videoclip recent pe TikTok că: „Nu o ajut pe soția mea să gătească. Nu o ajut să curețe, să spăl rufele, să am grijă de copii – nimic din toate astea”. Clipul bărbatului de 32 de ani a devenit la scurt timp viral, cu șase milioane de vizualizări. Totuși, a oferit și o motivație pentru care  nu face toate aceste lucruri, potrivit Today.

Pentru că fac ceea ce ar trebui să fac ca tată și soț”, a explicat Minton.

Clipul a adunat șase milioane de vizualizări

Articolul continuă după reclamă

 „Gătesc, fac curat, spăl rufe. Am grijă de copii. Nu o pot „ajuta” pe soția mea să facă acele lucruri, pentru că șaceste lucruri sunt de fapt și treaba mea”.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost lăudat pentru modul în care a ales să trateze acest subiect. O altă femeie a remarcat că nici măcar nu-și poate determina soțul să tragă apa la toaletă. Minton și soția sa, Brittany, au împreună patru copii mici cu vârste cuprinse între unu și 7 ani și împart toate treburile și responsabilitățile.

Aproape totul despre stilul meu de părinte este în ciuda a ceea ce am văzut când eram copil”, spune Minton.

Este hotărât să facă lucrurile altfel. Bărbatul consideră că trebuile pe care le face în casă nu ar trebui să fie un ajutor pentru soție, ci că este o normalitate în care responsabilitățile trebuie împărțite în mod egal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Un bărbat a devenit viral pe TikTok, după ce a postat un clip în care explică de ce "nu-și ajută" soția la treburile casnice și la creșterea copiilor