Antena Meniu Search
x

Un bărbat a găsit un cec de 4.6 milioane de euro pierdut de Haribo, într-o gară din Frankfurt. Ce recompensă a primit: ''Mi s-a părut o glumă proastă''

Un bărbat a găsit un cec în valoare de 4,6 milioane de euro emis pe numele gigantului Haribo. Când a anunțat compania, a primit recompensă 6 pachete de bomboane gumate. Anouar G, în vârstă de 38 de ani, din Frankfurt, a observat cecul în timp ce aștepta trenul cu care mergea în vizită la mama sa.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 21:54

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Bărbatul de 38 de ani a rămas uimit când a văzut că valoarea cecului era de 4.631.538,80 euro: "Avea o sumă atât de mare scrisă încât nici măcar nu am putut să o pronunț". Cecul fusese emis de către un lanț de supermarketuri către producătorul de dulciuri, dar s-a pierdut, potrivit The Independent.

Anouar a contactat imediat Haribo pentru a informa compania că deținea un cec pe numele lor, astfel că unul dintre avocați a luat legătura cu el. În loc să îi ceară banii înapoi, i-au spus să distrugă cecul și să le trimită o fotografie ca dovadă, potrivit presei locale.

S-a supus și, câteva zile mai târziu, a primit o cutie de la Haribo care conținea doar 6 pungi de dulciuri. Pentru Anouar, recompensa a fost destul de mică: "Mi s-a părut o glumă proastă!''. Dar Haribo a declarat: "Deoarece era un cec nominal, nimeni altcineva în afară de compania noastră nu putea să încaseze banii. I-am trimis pachetul nostru standard ca mulțumire".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un bărbat a găsit un cec de 4.6 milioane de euro pierdut de Haribo, într-o gară din Frankfurt. Ce recompensă a primit: ''Mi s-a părut o glumă proastă''