Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit sfâșiat de un câine, în timp ce-și plimba animalul de companie într-un parc din Anglia: „A murit făcând ceea ce iubea”

Un bărbat a fost omorât cu brutalitate de un câine în timp ce își plimba Rottweilerul într-un parc.

de Maria Dogaru

la 12.08.2022, 16:37

Ian „Wiggy” Symes, în vârstă de 34 de ani, a fost victima unui atac „brutal” dintr-un parc din Portsmouth, Hampshire. Un tânăr de 20 de ani a fost arestat, suspectat că este responsabil de deținerea unui câine periculos, fără control, relatează Mirror. Familia devastată de evenimentul tragic spune că își plimba câinele și că a murit „făcând ceva ce-i plăcea”.

Martorii au încercat să-l ajute pe bărbat

Ian Symes a murit la fața locului, în timp ce poliția din Hampshire spune că l-a arestat pe presupusul proprietar al câinelui, în vârstă de 20 de ani. Fratele său, Martin, a vizitat parcul unde au fost așezate flori și mesaje pe câmp.

Ultimele 30 de ore au fost destul de șocante și foarte greu de înțeles cu adevărat ce s-a întâmplat și de ce. Mulțumesc pentru toate mesajele pentru fratele meu. Este foarte emoționant să văd florile și mesajele lăsate pe teren. Nu sunt prea religios, dar cred că merge într-un loc mai bun și, fără îndoială, el este acolo sus și își plimbă câinii”, a declarat Martin. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a mai spus că oamenii s-au grăbit să-și ajute fratele în urma atacului.  „Oamenii care au fost la fața locului de la început ar trebui să fie foarte mândri de modul în care au reacționat la situație. Au încercat tot posibilul într-o situație atât de grea, ceva prin care nimeni nu ar trebui să treacă”, a adăugat fratele bărbatului. 

Prietenii au adus omagii bărbatului pe care îl descriau ca fiind un „sufletul blând”

Atât de tristă să aud despre moartea ta, Wiggy Symes. Atât de multe amintiri din copilărie cu tine Wig, cel mai loial om de pe pământ. Odihnește-te în pace, îngerule, a spus Amie Chapman-Berry.„Unul dintre sufletele blânde ale vieții”, a spus Tracey Sherwood. 

Omagiile lăsate la fața locului au lăsat în urmă o amintire frumoasă a lui Ian Symes. „Îmi amintesc de cele mai frumoase amintiri ale copilăriei împreună. Nu va fi la fel aici fără tine”, scrie pe unul dintre bilețele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un bărbat a murit sfâșiat de un câine, în timp ce-și plimba animalul de companie într-un parc din Anglia: „A murit făcând ceea ce iubea”