Antena Meniu Search
x

O femeie din SUA a fost mutilată de propriul câine, într-un atac îngrozitor. Soţul a găsit-o târâtă de pitbull în curtea din spatele casei

O pensionară a fost ucisă după ce a fost atacată și mâncată din senin de pitbull-ul familiei sale. Animalul nu trădase nici un semn de violență până la momentul respectiv.

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 17:08

Marina Verriest
O femeie a fost mutilată de pitbull-ul familiei, într-un atac îngrozitor, chiar în casa ei - Facebook / Marina Verriest

O femeie din SUA a fost ucisă de propriul său câine din rasa pitbull. A fost găsită târâtă în curtea din spatele casei. Câinele se afla în posesia familiei de foarte mulți ani, atacul fiind neboişnuit şi întâmplător.

Marina Verriest, în vârstă de 70 de ani, a murit după ce câinele de 7 ani a mutilat-o, mâncându-i părți ale corpului, când a fost descoperită de soțul ei în casa lor din Albertson, Long Island, SUA. Soțul, în vârstă de 66 de ani, a venit acasă și a găsit trupul soției sale mutilat și mâncat în timp ce câinele o târa prin curtea din spate, relatează Mirror.

Câinele nu fusese niciodată agresiv

Atacul a fost o surpriză, deoarece s-a dezvăluit că animalul nu a provocat niciodată probleme anterioare de acest fel și nu a dat niciodată semne că vrea să o atace pe Marina.

Pe acelaşi subiect

Nu știu ce a transformat câinele sau de ce a întors câinele împotriva femeii. Nu au existat apeluri anterioare la domiciliu sau apeluri cu privire la câine”, a declarat comisarul de poliție din județul Nassau, Patrick Ryder.

Pitbullii sunt de obicei asociați cu cele mai frecvente atacuri de câini și pot deveni agresivi dacă se simt amenințați sau nu se simt bine. Incidentele se produc atunci când omul intervine într-o luptă pe teritoriul a doi câini sau când câinele poate mirosi prada.

Soțul a făcut îngrozitoarea descoperire miercuri, 27 iulie și a sunat imediat la poliție. Câinele a fost ucis după ce a atacat şi poliția, înainte ca serviciile de urgență să confirme moartea Marinei.

„Femeia era la pământ în curtea din spate, mutilată de câine. Câinele s-a întors asupra ofițerului nostru, iar ofițerul l-a împușcat”, a declarat Ryder.

Nu este clar când exact a avut loc atacul, dar cadavrul Marinei a fost descoperit în jurul orei 13:00.

Polițiștii care au asistat la incidentul îngrozitor au rămas cu traumatisme psihice

Oamenii legii nu cred că există vreo infracțiune legată de incident și l-au pus pe seama unui eveniment tragic. Poliția a spus că ofițerii care au descoperit scena îngrozitoare, primesc acum tratament din cauza traumei cu care au rămas în urma incidentului. 

Scena a fost îngrozitoare. Nu știm la ce oră a avut loc atacul, dar a existat, evident, multă mutilare pe corp și pe braț, pe față, pe picioare”, a mai adăugat comisarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie din SUA a fost mutilată de propriul câine, într-un atac îngrozitor. Soţul a găsit-o târâtă de pitbull în curtea din spatele casei