Antena Meniu Search
x

Un bărbat a a reușit să supraviețuiască după ce a ieșit singur dintr-o cuvă în care aluminiul topit atingea o temperatură de 720 de grade Celsius

Un electrician în vârstă de 25 de ani a căzut într-un bazin cu aluminiu topit care avea o temperatură de aproximativ 720 de grade Celsius. Bărbatul a căzut într-un cuptor umplut cu metal topit în timp ce lucra într-o topitorie din St. Gallen, nord-estul Elveției. În mod miraculos, acesta a reușit să își depășească durerea și, în cele din urmă, a reușit să se salveze, notează The Mirror.

de Redactia Observator

la 12.11.2022, 11:36

Un bărbat a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut într-o cuvă cu aluminiu topit în Elveția - Profimedia

Medicii de pe salvarea aeriană din Elveția l-au preluat la scurt timp. Jurnaliștii britanici notează că bărbatul care a fost transportat cu elicopterul la spital prezenta arsuri grave pe corp. Poliția din St. Gallen a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc accident și dacă au fost încălcate regulile de siguranța și securitatea muncii.

Alte accidente de muncă cu supraviețuiri miraculoase

Jurnaliștii britanici relatează despre accidente care putea avea un sfârșit tragic dar care prin curajul și determinarea celor implicați nu s-a transformat într-o tragedie. La începutul acestui an, o companie de ambalaje a pledat vinovată pentru încălcarea reglementărilor de sănătate și siguranță, după ce unui angajat în vârstă i-a fost tăiată mână. În mod uimitor, acesta a reușit să și-o recupereze. Din fericire pentru el, medicii au reușit să îi atașeze la loc membrul după o operație de 11 ore.

Angajatorii bărbatului au fost amendați cu aproximativ 115.000 de dolari după ce o anchetă a autorităților a stabilit că aceștia încalcă legile privind sănătatea și siguranța.Din nefericire, în ciuda faptului că mâna as a fost reatașată, bărbatul a rămas cu dureri pe tot parcursul vieții.

Deși uimitor, cazul elvețianului nu este unic, The Mirror a relatat cum un om a avut norocul să scape după ce o imensă cuvă de metal topit s-a prăbușit și împrăștiat pe podeaua unei fabrici  Imagini video incredibile din uzinei, despre care se crede că se află în Iran, arată un bărbat care se plimbă în timp ce metalul fierbinte este mutat deasupra capului. Lichidul asemănător lavei a țâșnit din container, aterizând peste tot pe podea, chiar acolo unde omul a mers cu câteva secunde înainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un bărbat a a reușit să supraviețuiască după ce a ieșit singur dintr-o cuvă în care aluminiul topit atingea o temperatură de 720 de grade Celsius