Antena Meniu Search
x

"Una din 60 de zile a fost o zi bună pentru el, dacă avea noroc". Un tânăr de 26 de ani, din Anglia, a murit după 18 ani de chin. Boala a fost cauzată de o căzătură la fotbal

Un băbat din Marea Britanie a murit la vârsta de 26 de ani, după ce acesta s-ar fi accidentat într-un meci de fotbal cu prietenii, când avea doar 8 ani.

de Maria Dogaru

la 10.08.2022, 13:15

Boala bărbatului a fost declanșată de o căzătură la un meci de fotbal, când avesta avea doar 8 ani
Un bărbat de 26 de ani, din Anglia, a murit după mai mulți ani de chin - Facebook / Jay Shredder

Connor Horton, care locuia în Rock, lângă Kidderminster, în Worcestershire, Anglia, a murit în iunie după ce a trăit cu boala „Crohn” timp de 18 ani. Fratele lui Connor, Jay Shredder, în vârstă de 28 de ani, a spus că boala i-a distrus viața fratelui său, dar familia s-a bucurat să afle că tânărul îi ajuta, în secret, și pe alți oameni care sufereau de aceeași boală, relatează Mirror

A ratat o copilărie adecvată, deoarece era în mod constant bolnav, nu avea energie și a sfârșit prin a renunța la facultate”, a spus Jay.  În prezent, nu există un remediu pentru boala Crohn și nu se știe exact de ce factor este declanșată, dar Jay și familia sa cred că a început cu un joc de fotbal, când Connor avea doar opt ani.

 „A început când eram copii, când a fost lovit destul de urât în școala primară, jucând fotbal. Genunchiul i s-a umflat mult și s-a îmbolnăvit din ce în ce mai tare și nu și-a mai revenit de atunci. Medicii nu au putut să identifice ce era în neregulă. În cele din urmă, au diagnosticat boala Crohn. Ei nu știu ce cauzează boala Crohn, dar are nevoie doar de un declanșator, așa că presupun că acel joc a declanșat ceva în corpul lui Connor. Medicii nu mai întâlniseră nimic ca efectele secundare ale lui Connor, iar specialiștii au zburat din America pentru a-l vedea. Doar una din 60 de zile a fost o zi bună pentru el, dacă avea noroc”, a adăugat fratele bărbatului.

Boala Crohn provoacă umflarea țesuturilor din sistemul digestiv, care poate duce la dureri abdominale, scădere în greutate și complicații care pun viața în pericol. Se crede că anumiți factori pot juca un rol în boală, de exemplu dacă aceasta se transmite genetic și dacă sistemul imunitar este afectat, determinând-o să atace sistemul digestiv.

Pe acelaşi subiect

Connor a fost elev la școala primară Abberley și la școala Chantry din Martley, dar mai târziu a devenit închis de această afecțiune. Avea efecte secundare neobișnuite, cum ar fi umflături mari sub brațe care trebuiau drenate. A fost tratat de Spitalul de Copii din Birmingham până când a împlinit 18 ani, iar mama sa Rosie Horton i-a devenit îngrijitoare. Moartea sa pe 24 iunie s-a datorat pneumoniei și complicațiilor legate de boală.

În cele zece zile înainte de a muri, a stat numai în pat și nu a vrut să vorbească sau să meargă. Dar mi-a trimis un mesaj pe Facebook în miezul nopții, râzând despre cum gătește mama noastră. A spus că se simte mai bine, dar a murit două zile mai târziu. Asta a fost ultima dată când am vorbit cu el”, a spus Jay. 

Bărbatul ajuta în secret, prin mediul online, oamenii care sufereau de depresie

După moartea lui Connor, familia sa a aflat despre lumea secretă pe care o trăia acesta în mediul online. Auzind despre prieteniile pe care Connor le-a format în comunitatea de jucători la nivel internațional i-a oferit lui Jay ușurare că fratele său și-a găsit fericirea în ciuda faptului că era un om trist tot timpul, din cauza condiției sale.

Forțat să trăiască o viață din dormitorul lui, Connor a ajutat oamenii care se luptau cu depresia. O fată online a vorbit chiar despre modul în care Connor a ajutat-o cu pozitivitatea lui, atunci când ea era într-o stare rea.

A fost uimitor să aud cum Connor nu a încetat niciodată să încerce să ajute oamenii, în ciuda prin ceea ce trecea. A fost privat în legătură cu toate acestea când era în viață, dar am avut niște conversații uimitoare cu oameni care l-au iubit și țineau mult la el, din Norvegia până la Manchester”, a adăugat fratele lui Connor. 

Jay folosește banii strânși după moartea lui Connor pe o pagină GoFundMe pentru a înființa o organizație de caritate care să sensibilizeze mai mult publicul cu privire la boala Crohn și să sprijine familiile și pacienții cu această boală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Mapamond » "Una din 60 de zile a fost o zi bună pentru el, dacă avea noroc". Un tânăr de 26 de ani, din Anglia, a murit după 18 ani de chin. Boala a fost cauzată de o căzătură la fotbal