Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 27 de ani și-a ucis iubita în fața celor doi copii, după o ceartă aprinsă, în California: "Și-a dedicat viața copiilor ei"

Și-a destrămat familia și și-a supus copii la un șoc care îi va marca pe viață. Un bărbat de 27 de ani și-a împușcat iubita, chiar în fața celor doi copii ai lor, după ce aceștia au ieșit să mănânce în oraș și s-au certat. 

de Redactia Observator

la 14.03.2023, 19:42

Romier Narag, în vârstă de 27 de ani, a luat masa într-un restaurant din Daly City, California, împreună cu iubita lui Frances Kendra Lucero, de 27 de ani, și copiii lor, pe 6 martie. În drum spre casă, cuplul a avut o discuție mai aprinsă, moment în care bărbatul a scos pistoul și ar fi împușcat-o pe Frances de mai multe ori, relatează Mirror.

Și-a împușcat iubita în fața copiilor

Frances, o femeie filipino-americană, s-a stins chiar în fața celor doi copii ai săi. Micuții au privit șocați cum cel ce le este tată a ucis-o pe femeia care le-a dat viață. Romier Narag a fost arestat și acuzat de crimă și punerea în pericol a copiilor.

În prezent, el este deținut la închisoarea din San Mateo, în timp ce familia lui Frances are grijă de copilașii a căror familie a fost destrămată chiar de cel care trebuia să o protejeze. 

Frances a fost o mamă, o fiică, o soră și o prietenă frumoasă care a atins nenumărate vieți ale celor din jurul ei. Ea a lăsat în urmă mama, tatăl, frățiorul, surioara și cei doi bebeluși. Frances și-a dedicat viața copiilor ei și a răspândit mereu dragostea pe care trebuia să o împărtășească. Ea a fost cea mai autentică, loială și ambițioasă femeie pe care am fost binecuvântați să o cunoaștem cu toții”, a spus familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 27 de ani și-a ucis iubita în fața celor doi copii, după o ceartă aprinsă, în California: "Și-a dedicat viața copiilor ei"