Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Singapore o dă în judecată pe femeia care l-a refuzat pentru traumă emoţională. Cere 3 milioane de dolari

Un bărbat din Singapore a dat în judecată o femeie care l-a refuzat, susținând că aceasta i-a provocat o traumă emoțională, după ce i-a spus că nu vrea să fie decât prieteni. Acesta îi cere acum daune în valoare 3 milioane de dolari.  

de Marina Dinu

la 02.02.2023, 17:42

Un bărbat din Singapore o dă în judecată pe femeia care l-a refuzat pentru traumă emoţională. Cere 3 milioane de dolari
Un bărbat din Singapore o dă în judecată pe femeia care l-a refuzat pentru traumă emoţională. Cere 3 milioane de dolari - Shutterstock/Arhivă

Bărbatul, domnul K. Kawshigan, a dat-o în judecată pe doamna Nora Tan, după ce aceasta i-a spus că nu este interesată de o relație romantică cu el, relatează ziarul The Straits Times din Singapore.

După ce ea a întrerupt contactul cu el, acesta a intentat două procese împotriva ei – o cerere de 3 milioane de dolari la Înalta Curte pentru că ar fi cauzat "prejudiciu reputației sale stelare" și "traumă, depresie și impact" în viața lui, precum și un alt proces de 22.000 de dolari, pentru presupusa încălcare a unui acord de îmbunătățire a relației lor.

Cel de-al doilea proces a fost anulat la începutul lunii ianuarie, pe motiv că afirmația domnului Kawshigan este "în mod vădit neîntemeiată" și echivalează cu un abuz al procesului judiciar.

Doamna Tan și domnul Kawshigan s-au întâlnit pentru prima dată în 2016

Pe acelaşi subiect

Doamna Tan și domnul Kawshigan s-au întâlnit pentru prima dată în 2016 și au devenit prieteni de-a lungul timpului. În septembrie 2020, problemele au început să apară atunci când nu s-au înţeles cu privire la modul în care relaţia lor ar trebui să continue. În timp ce doamna Tan îl privea pe domnul Kawshigan doar ca pe un prieten, el o considera "cea mai apropiată prietenă" şi îşi dorea să aibă o relaţie romantică.

Doamna Tan a cerut ca interacțiunile lor să fie reduse, ceea ce l-a nemulțumit pe domnul Kawshigan, deoarece acesta a considerat că este un pas înapoi în relația lor. Cu toate acestea, ea a subliniat nevoia de granițe și l-a îndemnat să fie "dependent de sine".

Pe 22 octombrie în acel an, domnul Kawshigan i-a transmis o scrisoare, amenințând cu acțiuni în justiție pentru "daune în bani care rezultă din suferința emoțională și posibilă defăimare".

Doamna Tan a încercat să vorbească cu domnul Kawshigan. I-a spus într-un mesaj text că "disconfortul ei (a fost) real". El a răspuns spunând că ea poate fie să se conformeze cerințelor sale pentru relația lor, fie va suferi daune "irevocabile".

Femeia l-a dat şi ea în judecată, pentru hărţuire

În aprilie 2022, ea a început proceduri judiciare împotriva domnului Kawshigan, acuzându-l de hărţuire.

După discuții lungi cu privire la pașii care trebuie făcuţi pentru se înţelege mai bine, doamna Tan a decis, pe 14 mai, să înceteze din a mai comunica cu bărbatul, deoarece simțea că nu mai poate face față solicitărilor sale de interacțiune și incapacității lui de a-i respecta limitele personale.

Pe 7 iulie, el a depus o plângere împotriva ei la Înalta Curte. A susținut că, din cauza anumitor remarci și neglijențe pe care femeia le-a făcut, acesta a suferit "o pierdere a capacității de câștig și a parteneriatelor de afaceri", precum și plata unor programe de reabilitare și terapie, pentru a depăși trauma suferită.

Doamna Tan a obținut apoi un ordin de protecție împotriva lui și şi-a angajat mai mulţi avocați. Pe 27 august, domnul Kawshigan a depus cererea instanței de judecată pentru presupusa încălcare a pașilor meniţi să le "regleze" relația. El a susținut că, ca urmare a încălcării, capacitatea sa de câștig pe post de "comerciant activ cu capital mare noaptea și CEO ocupat ziua" a fost afectată negativ și că a trebuit să caute "asistență psihologică profundă". Doamna Tan a solicitat apoi să elimine această afirmație.

Cererea de 3 milioane de dolari de la Înalta Curte este fixată pentru o audiere preliminară pe 9 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Un bărbat din Singapore o dă în judecată pe femeia care l-a refuzat pentru traumă emoţională. Cere 3 milioane de dolari