Antena Meniu Search
x

Un bărbat din SUA şi-ar fi înjunghiat şoferiţa de Uber şi i-ar fi postat moartea pe Facebook. Suspectul a declarat că "voia doar să ucidă pe cineva"

Un bărbat din SUA, care şi-ar fi ucis şoferiţa de Uber şi i-ar postat moartea pe Facebook, a declarat că "voia doar să omoare pe cineva". El ar fi înjunghiat-o pe Yolanda Dillion în timpul unei curse, în New Orleans, Louisiana, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 11.12.2022, 15:10

Yolanda Dillion
Bărbatul a declarat că şi-a ales victima la întâmplare - Twitter

Un pasager a recunoscut că ar fi ucis o şoferiţă de Uber și ar fi postat pe pagina personală de Facebook imagini cu urmările morții sale. Brandon Jacobs, în vârstă de 29 de ani, a declarat că a ucis-o pe Yolanda Dillion, în vârstă de 54 de ani, pentru că "voia doar să omoare pe cineva". Femeia a fost înjunghiată până la moarte pe bancheta din spate a mașinii sale, în Louisiana, SUA.

Suspectul a fost arestat în hotelul în care stătea, iar poliţiştii susțin că ar fi înjunghiat-o pe șoferiţă la sfârșitul călătoriei, i-ar fi filmat corpul neînsufleţit și ar fi postat videoclipul pe Facebook. Apoi, el ar fi intrat în hotel, unde își rezervase deja o cameră.

Victima lucra, de asemenea, pentru Departamentul de Poliție din New Orleans (NOPD), iar şeful NOPD, Shaun Ferguson, a declarat că foştii colegi ai Yolandei au fost şocaţi de veste. 

Suspectul ar fi ucis-o pe şoferiţă la întâmplare

Pe acelaşi subiect

"Ne va fi foarte dor de ea. Era foarte tăcută, foarte umilă. A însemnat foarte mult pentru acest departament și moartea ei ne-a sfâșiat angajații", a spus Ferguson. Poliţistul Joseph Lopinto a confirmat moartea Yolandei într-o conferinţă de presă şi a explicat mărturia suspectului, care a declarat că a decis să omoare pe cineva la întâmplare.

"În declaraţia sa, a spus că s-a trezit ieri dimineață și a decis că va ucide pe cineva, a decis că aceasta va fi ziua lui. L-am întrebat în mod specific <<Cum ai ales (victima)?”>> Răspunsul lui a fost <<Nu eu am ales-o, Uber a ales-o.>> Ea a fost doar o persoană întâmplătoare care l-a luat cu maşina în acea zi", a spus Lopinto.

"El era pe bancheta din spate. A înjunghiat-o din spate. A ieșit din vehicul și a plecat", a adăugat el. Suspectul a fost arestat "la câteva ore după crimă", potrivit poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un bărbat din SUA şi-ar fi înjunghiat şoferiţa de Uber şi i-ar fi postat moartea pe Facebook. Suspectul a declarat că "voia doar să ucidă pe cineva"