Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din UK a murit la 3 săptămâni după ce a aflat că are cancer. A lăsat în urmă o fetiță de 5 ani: "A trăit pentru fiica lui"

Un bărbat din Anglia a lăsat numai durere în urma lui după ce a murit la doar câteva săptâmăni după ce a diagnosticat cu cancer. 

de Redactia Observator

la 06.12.2022 , 20:17

A lăsat în urmă o fetiță de 5 ani Un bărbat din UK a murit la 3 săptămâni după ce a fost diagnosticat cu cancer - Mirror

Jamie Thompson a mers la doctor la începutul lunii noiembrie cu dureri mari de stomac. Testele au arătat că bărbatul de 37 de ani din Middlesborough avea cancer la stomac, piept și plămâni. Câteva zile mai târziu, starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost transportat de urgență la spital. O biopsie a arătat că Jamie a suferit o hemoragie subarahnoidiană spontană în spital, cunoscută și sub numele de sângerare la creier, lăsându-l în imposibilitatea de a respira corect, relatează Mirror.

Familiei și prietenilor, inclusiv fiicei li s-a spus să vină să-și ia rămas bun

Familiei și prietenilor, inclusiv fiica de cinci ani, Melody-Rose, li s-a spus să vină să-și ia rămas bun înainte ca el să moară în mod tragic, pe 22 noiembrie. O prietenă de-al lui Jamie a înființat acum o pagină de strângere de fonduri pentru a-i ajuta familia și să doneze pentru viitorul lui Melody-Rose. 

Articolul continuă după reclamă

Jamie a fost bun, un om cu adevărat bun. Întotdeauna a pus pe toată lumea înaintea lui. Nu conta cât de rău se simțea, dacă ai fi avut nevoie de ajutor, el ar fi fost lângă tine. Avea întotdeauna un zâmbet pe buze, indiferent de ce se întâmplă în viata lui. Avea atât de pofta de viață. Făcea totul pentru fiica lui", a spus Amy Milburn, o prietenă apropiată. 

Ea a adăugat că Jamie „a trăit pentru fiica lui". Vorbind despre diagnostic, ea a spus că „întreaga lume a lui Jamie s-a prăbușit în jurul lui” în acel moment. Din păcate, Jamie a suferit un stop cardiac la scurt timp după o biopsie. Medicii s-au luptat să-l salveze, dar nu mai respira. O autopsie a arătat că Jamie a suferit o sângerare la creier și a murit la 20:56 pe 22 noiembrie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » Un bărbat din UK a murit la 3 săptămâni după ce a aflat că are cancer. A lăsat în urmă o fetiță de 5 ani: "A trăit pentru fiica lui"