Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat din UK și-a pierdut soția în ziua în care își înmormânta tatăl. Femeia a făcut atac de cord când ținea un discurs la slujbă: "A căzut brusc"

Moarte de-a dreptul șocantă în SUA . O femeie de 39 de ani, mamă a trei copii, a murit în timp ce ținea un discurs la slujba de înmormântare a socrului ei.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 16:00

Un bărbat din UK și-a pierdut soția în ziua în care își înmormânta tatăl. Femeia a făcut atac de cord când ținea un discurs la slujbă
Un bărbat din UK și-a pierdut soția în ziua în care își înmormânta tatăl. Femeia a făcut atac de cord când ținea un discurs la slujbă - Facebook / Trisha Ann Healey

Mama a trei copii, Sarah Healey, a suferit în mod tragic un stop cardiac în timpul unui discurs pe care îl ținea la înmormântarea socrului său, în vârstă de 81 de ani. Familia ei a spus că viața „nu va mai fi niciodată la fel” și a fost o „lovitură teribilă” pentru toți, potrivit DailyMail.

I-a murit soția la înmormânarea tatălui

Sarah Healey, din Staines, Surrey, a mers la înmormântare împreună cu soțul ei îndurerat, James West, și cei trei copii ai lor de 6, 7 și 16 ani. Dar o tragedie a lovit familia pentru a doua oară, chiar în timpul slujbei.

„Sarah a fost unul dintre cei care au vorbit pentru tatălui lui James. Cu toate acestea, Sarah a căzut brusc la pământ în timpul discursului ei. Se pare că suferise un stop cardiac. Nu a avut nicio problemă de inimă și am fost cu toții devastați de moartea ei subită. Incidentul oribil s-a petrecut la crematoriul Slough. A fost o lovitură teribilă pentru familia noastră. A fost o lovitură pentru soțul ei, care tocmai își pierduse propriul tată. A fost o lovitură pentru cei trei copii rămași în urmă”, a declarat mama femeii.

„Să-mi pierd singura soră mai mare a fost cel mai greu lucru pe care l-am trăit vreodată. Am vorbit cu ea zilnic și am avut o legătură extrem de strânsă pe care doar surorile o vor înțelege. Viața nu va mai fi niciodată la fel”, a declarat sora femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un bărbat din UK și-a pierdut soția în ziua în care își înmormânta tatăl. Femeia a făcut atac de cord când ținea un discurs la slujbă: "A căzut brusc"