Antena Meniu Search
x

Un bărbat și-a înjunghiat din greșeală mama în timpul unui scandal, în UK. Femeia a murit la scurt timp după atac

Un bărbat și-a înjunghiat "accidental" propria mamă în piept, în timp ce încerca să înjunghie pe altcineva în fața unui local din Liverpool. Autoritățile au deschis un proces pentru crimă. Tragedia a avut loc anul trecut, însă ancheta este în plină desfășurare, căci bărbatul nu-și recunoaște vina. 

de Cristina Cruceru

la 21.02.2023, 10:11

Un bărbat și-a înjunghiat din greșeală mama în timpul unui scandal, în UK
Un bărbat și-a înjunghiat din greșeală mama în timpul unui scandal, în UK - Liverpool World

Jamie Dempsey a înfipt cuțitul în mama sa, Karen, în timp ce se bătea cu un alt bărbat în fața unui local, din Liverpool, UK. Bărbatul avea de gând să-și înjunghie rivalul, însă mama lui a intervenit în scandal. Acela a fost momentul când Jamie și-a ucis fără să vrea mama, relatează DailyMail.

Femeia a fost înjunghiată în inimă

Femeia a fost înjunghiată fix în inimă. Medicii de la Spitalul Aintree s-au luptat pentru a-i salva viața, dar a fost declarată moartă la puțin peste o oră după ce a ajuns acolo. Bărbatul de 32 de ani, din Brechin Road, Kirkby, este judecat la Liverpool Crown Court, negând că și-a ucis mama, pe Karen Dempsey, pe 22 august 2022.

Avocatul bărbatului a declarat în fața instanței că acuzatul și-a înjunghiat mama în vârstă de 55 de ani în mod accidental, în timp ce acționa în legitimă apărare. Acesta urma să se vadă cu mama lui, când un bărbat pe nume Brian Flynn era furios pe Jamie, pentru că îi datora 2.000 de lire sterline. Jamie știa că s-ar putea întâlni din întâmplare cu Brian, așa că s-a înarmat cu un cuțit mare.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul nu-și recunoaște vina

În interiorul pub-ului, Brian Flynn a aruncat de două ori cu un pahar în Jamie Dempsey, iar după asta, bărbatul a fost dat afară din restaurant. La scurt timp după acest incident, cei doi s-au întâlnit și au început să se bată. Karen a fost înjunghiată din greșeală, în timp ce ea și un alt bărbat au intervenit în scandal. Mama lui a murit două ore mai târziu de la atac.

Dempsey a plecat și, după ce și-a schimbat hainele în casa mătușii sale, i-a spus acesteia că și-a înjunghiat mama. A sunat la poliție și a spus autorităților că a înjunghiat un bărbat în legitimă apărare. Abia după ce a fost arestat a aflat că mama lui, Karen, a murit. Jamie Dempsey neagă acuzațiile, iar procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bărbat și-a înjunghiat din greșeală mama în timpul unui scandal, în UK. Femeia a murit la scurt timp după atac