Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat și-a luat viața la trei zile după moartea iubitei lui, în UK. Mulți l-au găsit vinovat de ce i s-a întâmplat femeii: "A fost împins la sinucidere"

Un grădinar din UK s-a sinucis la trei zile după ce și-a găsit iubita moartă. Bărbatul a decis să-și ia viața, în urma unor zvonuri false 'dezgustătoare' apărute pe rețelele de socializare, potrivit cărora ar fi fost implicat în moartea partenerei lui, a povestit un prieten.

de Cristina Cruceru

la 20.02.2023, 09:03

Craig Daffern, din Blackpool - Anglia, și-a luat viața la doar trei zile după ce a găsit cadavrul iubitei sale Jenny Shanley în casa lor. Bărbatul de 35 de ani s-a trezit a fi victima unor afirmații false "crude" și "dezgustătoare" potrivit cărora ar fi jucat un rol în moartea iubitei lui.

La un an de la moartea lor, prietenii lui Craig au dezvăluit adevăratul motiv pentru care tânărul și-ar fi pus capăt zilelor. După moartea lui Jenny, mulți ar fi fost cei care l-ar fi acuzat că este vinovat pentru ce i s-a întâmplat iubitei lui.

Duminică, 16 ianuarie 2022, Craig a fost găsit spânzurat în zona Catforth din Preston, la două zile după ce i-a trimis un mesaj unui prieten în care spunea "Mi-a ajuns, dar vă iubesc pe toți". Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Craig a declarat pentru Lancs Live, citat de DailyMail: Dacă m-ați întreba de ce Craig a făcut ceea ce a făcut, aș spune că este din cauza acuzațiilor dezgustătoare care au fost făcute pe rețelele de socializare după moartea lui Jenny. După moartea ei, Craig a vorbit cu prietenii săi despre ceea ce spuneau oamenii pe rețelele de socializare și asta l-a distrus absolut.

A fost împins la sinucidere de acele comentarii și nici nu pot să-mi imaginez cum s-a simțit când și-a luat viața.

Pe acelaşi subiect

S-a spânzurat la 3 zile după moartea iubitei lui

Craig a fost distrus, după ce iubita lui a fost găsită fără viață. S-a crezut inițial că femeia băuse și consumase substanțe interzise, însă ulterior, după o autopsie făcută de medicul legist, s-a constatat faptul că Jenny s-a sinucis după ce luase droguri puternice.

Medicul legist Alan Wilson a declarat că "Jennifer nu ar fi murit dacă nu ar fi consumat cocaină" în noaptea dinainte să-și piardă viața. Jenny, în vârstă de 36 de ani, se confrunta cu greutăți financiare și în trecut luase o supradoză în urma destrămării căsătoriei cu tatăl copiilor ei, a declarat anchetatorul. Prietenul lui Craig a adăugat că speră ca cei care au răspândit zvonuri false despre bărbat să "realizeze acum consecințele acțiunilor lor".

Mama lui Craig a dezvăluit că bărbatul a vrut să-și ia viața și-n în iunie 2020. El fusese trimis la un spital de sănătate mintală, unde trebuia să-și facă câteva investigații medicale. Nu s-a prezentat la programare. La aproape un an, acesta s-a spânzurat. Familia lui Craig a mulțumit oamenilor pentru sprijinul acordat grădinarului în ultimele 12 luni.

Sora sa, Heather, a ținut să spună: Cu toții suntem încă cu inima frântă dincolo de orice imaginație, dar în timp ne vom împăca cu această tragedie a pierderii unui cuplu atât de fericit care se iubea atât de mult. Craig o iubea pe Jennifer și pur și simplu nu putea trăi fără ea și sperăm că toată lumea poate acum să meargă mai departe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un bărbat și-a luat viața la trei zile după moartea iubitei lui, în UK. Mulți l-au găsit vinovat de ce i s-a întâmplat femeii: "A fost împins la sinucidere"