Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a ucis soția și fiica de 2 ani eliberând o cobră veninoasă în dormitor. Indianul a fost arestat după o lună

Crimă înfiorătoare înt-un stat din India. Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiica, eliberând un şarpe veninos în dormitor, potrivit Daily Mail. Individul şi-a recunoscut faptele în timpul interogatorului şi a fost arestat la o lună după ce a comis crima.  

de Redactia Observator

la 25.11.2023, 14:11

Un bărbat şi-a ucis soția și fiica de 2 ani eliberând o cobră veninoasă în dormitor. Indianul a fost arestat după o lună
Un bărbat şi-a ucis soția și fiica de 2 ani eliberând o cobră veninoasă în dormitor. Indianul a fost arestat după o lună - Shutterstock

Tragedia s-a petrecut într-un sat din statul indian Odisha. Ganesh, în vârstă de 25 de ani, se căsătorise cu soţia sa, cu doi ani mai tânără, în 2020. Cei doi aveau o fetiţă în vârstă de doi ani pe nume Debasmita, însă căsnicia lor nu era una fericită.  

La începutul lunii octombrie, bărbatul a cumpărat o cobră veninoasă, susţinând că o va folosi într-un ritual religios. Însă acesta a eliberat şarpele în dormitorul în care dormeau soţia şi fiica sa.  

A doua zi, cele două au fost găsite moarte, cu urme de muşcături de şarpe. Ganesh a fost cel care şi-a alertat vecinii, care au ucis şarpele şi le-au transportat pe cele două victime la spital, însă medicii nu le-au mai putut salva.  

Soţul a depus chiar plângere la poliţie, însă socrul său l-a acuzat de crimă, fapt ce a crescut suspiciunile oamenilor legii. La interogatoriu, iniţial, individul a negat auzaţiile, însă ulterior şi-a recunoscut fapta.  

„Suspectul a fost arestat la o lună după incident deoarece a existat o întârziere în identificarea dovezilor împotriva sa. Între timp, am primit și raportul autopsiei care indica clar că decesul mamei și al fiicei a avut loc pe data de 6 octombrie”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un bărbat şi-a ucis soția și fiica de 2 ani eliberând o cobră veninoasă în dormitor. Indianul a fost arestat după o lună